,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 20 °C

“Genç Gönüllüler Buluşması” programı Ankara’da başladı

“Genç Gönüllüler Buluşması” programı Ankara’da başladı
İki gün sürecek olan “Yunus Emre Yolunda Genç Gönüllüler Buluşması” temalı programda; Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu birer konuşma yapacak.

Kur'an-ı Kerim ve selamlama konuşmalarının ardından Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan birer konuşma yapacak.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş “Gönül Coğrafyamızda Yunus Emre” konulu açılış konferansı verecek.

Programa verilecek 2 saatlik aranın ardından saat 14:00'te birinci oturum yapılacak. Birinci oturumda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Aydın, “Anadolu’yu Mayalayan Yunuslar” konusunda, MEB Din Öğretimi Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, “Adalet ve Merhamet Arayışında Gençler” konusunu ve Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı İlker Astarcı da “Yunus’u Dünyaya Taşıyacak Gençler” konusunu işleyecek.

Verilecek aradan sonra 16.00-17.30 arası ikinci oturum Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Selim Cerrah, “İlim kendini bilmektir” konusunu, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Muradiye Ateş ise “Yan-algı: Dünyayı daha doğru anlamak!” konusunu konuşacak.  

Eğitim teknolojisi olarak kullanılan öğrenme tabanlı “kahoot” test oyununun ardından Ulus İlk Meclis Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin oluşturduğu ÖNDER Türk Müziği Gençlik Korosu Konseri ile birinci gün programı tamamlanmış olacak.

https://ilkha.com/guncel/onder-genc-gonulluler-bulusmasi-duzenleyecek-195472

Perşembe günü ise program öğrenci panelleriyle devam edecek. Çorum Şehit Osman Arslan Kız AİHL öğrencisi Sevde Ünlü, “Fikir Dünyamızın Şekillenmesinde Dilimiz” konusunu, Kahramanmaraş Necmettin Erbakan AİHL öğrencisi Sudenur Atıcıoğlu, “Birlik İçinde Çalışma Kültürü” konusunu, Yalova Şehit Zeynep Sağır AİHL Öğrencisi Betül Çaka, “CV’ye Sığmayan Hayat: Görünmeyen Üniversite” konusunu, Karaman 15 Temmuz Şehit Muhammet Yalçın Kız AİHL Öğrencisi Emine Tunya Narinca, “Önder Bir Gencin Yol Haritası” konusunu, Samsun 19 Mayıs Hamidiye AİHL Öğrencisi Alperen Kayım, “Fikir Dünyamızın Şekillenmesinde Dilimiz” konusunu, Bingöl 15 Temmuz Milli İrade AİHL Öğrencisi Eren İlbaş, “Birlik İçinde Çalışma Kültürü” konusunu, İstanbul Pendik İTO Şehit Ahmet Aslanhan AİHL Öğrencisi Mehmet Fatih Battal, “CV’ye Sığmayan Hayat: Görünmeyen Üniversite” konusunu ve son olarak Antalya AİHL Öğrencisi Adahan Ece, “Önder Bir Gencin Yol Haritası” konusunu işleyecek.

Öğrencilerin panellerinin ardından program nihayete erecek. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55