,
  • BIST 10182.73
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 25 °C

Gazze'de direniş işgale ağır kayıplar veriyor: Öldürülen siyonist işgalci sayısı 15'e yükseldi

Gazze'de direniş işgale ağır kayıplar veriyor: Öldürülen siyonist işgalci sayısı 15'e yükseldi
Gazze'de direniş güçlerinin, karadan ilerlemeye çalışan işgal araçlarına ve askerlerine yönelik mücadelesi sürerken son 24 saatte 15 siyonist asker öldürüldü, birçok tank imha edildi.

İşgal rejimi yetkilileri, Gazze'de karadan işgali genişletmeye çalışan siyonist birliklerinden 15 kişinin öldüğünü kabul etti. Bu arada direniş güçleri işgal araçlarını da imha ediyor, şiddetli çatışmalara giriyor.

Bugün erken saatlerde işgal ordusu, dün gece Gazze Şeridi'nin kuzeyinde Filistin direnişiyle yaşanan çatışmalarda öldürülen 11 askerin isimlerini açıklarken, diğer dört askerin de ağır yaralandığını bildirmişti.

İşgal ordusu, Givati ​​Tugayı'na bağlı "Tsbar" taburundan 9 işgal askerinin, tünel içinden çıkan silahlı bir kişinin, içinde bulundukları Tiger zırhlı aracına tanksavar füzesi atması sonucu öldürüldüğünü, diğer 2 kişinin ise başka bir tanka yönelik saldırıda öldüğünü ifade etti.

Öte yandan, Kassam Tugayları, Gazze'de çatışma alanından işgale verdikleri zayiata dair sürekli bilgilendirmelerde bulunuyor.

Kassam Tugayları, dün gece Han Yunus'ta yaşanan şiddetli çatışmaların ardından Çarşamba sabahı, El Zeytun mahallesinin doğusuna giren bir işgal aracının "Al-Yassin 105" top mermisiyle imha edildiğini ve alev aldığını duyurdu

Kassam Tugayları, "Erez"in batısında Siyonist bir piyade kuvvetini hat gerisinden şaşırttıklarını ve sıfır mesafeden 3 askere saldırdıklarını duyurdu.

Ayrıca  “Ra'im” askeri üssüne ve “Nirim” kibutzuna füzelerin atıldığı, Cühr el-Dik bölgesine ve Gazze'nin güney bölgesine giren siyonist kuvvetlerin havan toplarıyla bombaladığı, Merkezi Valiliğin doğusundaki Kartal Kapısı'na ve ayrıca "Miftahim" kompleksindeki düşman kuvvetlerinin yoğunlaşmalarına doğru füzelerin ateşlendiği kaydedildi.

Kassam, şu bilgileri ekledi:: "Mücahidlerimiz, 'El-Yasin 105' roketleriyle 4 aracı imha etmeyi ve Beyt Hanun'daki bir binada konuşlanmış bir piyade kuvvetini etkisiz hale getirmeyi başardı."

Ayrıca işgalin "Ebu Mutaybak" askeri bölgesindeki işgalin gözetleme kulesi ve ana iletişim hattının çökertildiği ifade edildi.

Kassam Tugayları, güney Gazze bölgesindeki El Nur Şehri'nin batısında ve "Mars" askeri bölgesine doğru sızan araç topluluğuna doğru bir "Zevari" kamikaze İHA fırlattı. Gazze'nin kuzeybatısındaki düşman komuta merkezi ve Gazze'nin kuzeybatı ve güney bölgelerine giren düşman kuvvetleri havan mermileriyle etkisiz hale getirildi.

Tugaylar, Beyt Lahiya'nın kuzeybatısındaki El Atatra bölgesinde siyonist piyade kuvvetleri ile şiddetli çatışmalara girdiklerini bildirdi.

 Kassam, Beyt Hanun'daki Ziraat Okulu bölgesinde iki işgal tankının da 3 adet "El-Yasin 105" roketiyle imha etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55