,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 20 °C

Gazze için oluşturulacak gemi filolarına destek bekleniyor

Gazze için oluşturulacak gemi filolarına destek bekleniyor
İHH Şanlıurfa Şube Başkanı Behçet Atila, Gazze için yardım gemilerinin satın alıp Akdeniz’e açılması için başlatılan kampanyaya destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

 

İşgal altındaki Gazze'de yaşanan yoğun saldırılara karşı Gazze için gemi filoları yola çıkmaya hazırlanıyor.

İHH Şanlıurfa Şube Başkanı Behçet Atila, başlatılan "Gemi" kampanyasına dair bir basın açıklaması düzenledi.

Atila, İHH Genel Merkezinin başlatmış olduğu "Gemi" kampanyasına Şanlıurfa olarak destek vererek kampanya başlattıklarını belirtti.

"Gazze için gemilerle Akdeniz'e açılacağız!"

Atila yaptığı açıklamada, "Son 75 yıldır bölgede kan, gözyaşı ve savaş politikası yürüten siyonist İsrail, 7 Ekim'den bu yana yapmış olduğu saldırılarla uluslararası vicdanı görmezden gelerek soykırımına maalesef devam ediyor. Biz buna seyirci kalmadık ve kalmayacağız da. Bu münasebetle dün gece sayın genel başkanımız Bülent Yıldırım’ın başlatmış olduğu GEMİ kampanyasına Şanlıurfa İHH olarak en güçlü bir şekilde destek vereceğiz inşallah. Böylece bizler de kampanyamızı ilimizde başlatmış bulunuyoruz. Bu kampanyamızın hayırlı, bereketli olmasını ve Mescid-i Aksa’nın, Kudüs’ün, izzet yurdu Gazze’nin ve tüm Filistin’in özgürlüğüne vesile olmasını Allah’tan diliyoruz." dedi.

"Hem Mısır Refah Sınır Kapısı’nı hem de Gazze Limanı’nı zorlayacağız!"

Gazze’de yaşanan soykırıma dur demek için Akdeniz'in özgürlük gemileriyle tekrar tanışacağını dile getiren Atila, "Özgürlük Filosu Koalisyonu, Gazze kuşatmasını kırmak için harekete geçiyor. Farklı ülkelerden oluşturulacak gemi filolarının da katılımıyla siyonistlerin Filistin ablukasını kırmak için Gazze'ye doğru tekrardan yola çıkıyoruz. Gazze’de yaşanan soykırıma dur demek ve mazlumların yardıma koşmak için, Gemilerle Akdeniz’e açılacağız yani Akdeniz özgürlük gemileriyle tekrar tanışacak. Bu çalışma ile hem Mısır Refah Sınır Kapısı’nı hem de Gazze Limanı’nı zorlayacağız. Gazze limanı da Refah Sınır kapısı da açılana kadar bu mücadelemizi devam ettireceğiz." şeklinde konuştu.

"Filoya gemi alımına destek olalım"

Gemiler satın alıp Akdeniz’e açılması için kampanyaya destek verilmesi gerektiğini aktaran Atila, "Gemiler satın alıp Akdeniz’e açılmamız için şimdilik ve öncelikli olarak halkımızdan kampanyamıza destek vermelerini talep ediyoruz. Konu ile ilgili daha fazla bilgi ve detaylar ileriki günlerde vakfımızın internet sayfasında ve sosyal medya hasaplarında paylaşılacaktır. Bu nedenle de İHH’nın sosyal medya hesaplarını takip etmenizi tavsiye ederiz. Filoya gemi alımına destek olalım, abluka ve ambargoya karşı sesimizi yükseltelim. Biz Kudüs için şehit olmayı siyonistlerin hayatı sevdiğinden daha fazla arzu ediyoruz. Allah'ım! Gazzeli kadınlar ve çocuklar bu halde iken canımıza alma, Allah’ım Gazze ve Kudüs özgür olmadan canımızı alma, mahşere, huzuruna bu şekilde bizi çıkarma." diye konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55