,
  • BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 26 °C

Gaziantep'teki kazada ölenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi

Gaziantep'teki kazada ölenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi
Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde mevsimlik tarım işçilerini taşıyan kamyonet ile minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden 8 kişinin cenazesi defnedilmek için ailelerine teslim edildi.

Gaziantep’te mevsimlik işçileri taşıyan kamyonet ile minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim edildi.

Sabah saatlerinde Oğuzeli-Elbeyli karayolunda meydana gelen kazada, fıstık bahçesine mevsimlik işçi götüren İbrahim Şahin (30) yönetimindeki 79 DU 351 plakalı kamyonet ile Ali Bor (35) yönetimindeki bir yemek şirketine ait 27 AAH 618 plakalı minibüs kafa kafaya çarpışmıştı.

Çarpışmanın etkisiyle kazada sürücü İbrahim Şahin ve Ali Bor ile kamyonette bulunan 3 çocuk annesi Sariye Diker (50), Hüseyin Deniz (82) ve Uğur Güneş (17) kaza yerinde, Murat Demirel (18), Mustafa Altunbaş (13) ve Suriyeli 11 çocuk annesi Fatma Molla ise (57) yaralı olarak kaldırıldıkları hastanelerde hayatını kaybetmişti.

Kazada yaralanan 19 kişinin de Oğuzeli Devlet Hastanesi’ndeki tedavileri devam ediyor.

Kazanın ardından otopsi ve defin işlemleri için Oğuzeli Devlet Hastanesi Morgu ve Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cenazelerden, otopsi ve defin işlemleri tamamlananlar ailelerine teslim ediliyor.

Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgundaki Hüseyin Deniz ve Murat Demirel'in cenazeleri, yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Deniz ve Demirel’in cenazeleri ise defnedilmek üzere Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde götürüldü.

Ailesi havuza gitmesine izin vermedi, kazada hayatını kaybetti

Kazada ağır yaralanıp Oğuzeli Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Mustafa Altunbaş'ın, Yusuf ve Gülten Altunbaş çiftinin 4 çocuğunun en büyüğü olduğu öğrenildi.

Altunbaş'ın, yüzmek için havuza gitmek istediği, ailesinin tehlikeli olabileceği düşüncesiyle yakınlarının yanında gezi amacıyla fıstık bahçesine gönderildiği ortaya çıktı ve oğlunun ölüm haberini alan Gülten Altunbaş sinir krizi geçirdi.  Altunbaş'ın cenazesi, Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinin Tokaşlı Mahallesi'nde toprağa verileceği belirtildi.

Kamyonet sürücüsü Şahin bir yıllık evli ve eşi 7 aylık hamileydi

Kazada hayatını kaybeden kamyonet sürücüsü İbrahim Şahin'in ise bir yıllık evli olduğu ve eşinin ise 7 aylık hamile olduğu öğrenildi.

11 çocuğuyla sığındığı Türkiye'de hayatını kaybetti

Kazada hayatını kaybeden Suriyeli Fatma Molla'nın 11 çocuğuyla birlikte Suriye'nin El-Bab kentinden Türkiye'ye geldiği ve kazada yanında bulunan oğlu Fedi'nin de yaralandığı öğrenildi. Suriyeli kadının cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardından ülkesine götürüleceği belirtildi.

Öte yandan hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan 3 kişinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55