,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 21 °C

Gaziantep Umut Kervanı ihtiyaç sahiplerine "Ramazan kolisi" dağıttı

Gaziantep Umut Kervanı ihtiyaç sahiplerine "Ramazan kolisi" dağıttı
Üç aylarda başlattığı yardım kampanyasını sürdüren Gaziantep Umut Kervanı, Ramazan ayından önce de yüzlerce aileye "Ramazan Erzak Paketi" yardımında bulundu.

Ramazan ayı öncesi "Hayat Birlikte Güzel" sloganıyla başlattığı yardım çalışmalarıyla fakir, mülteci ve muhtaç ailelere bir ay yetecek miktarda hazırlanan Ramazan kolilerini dağıtmaya başlayan Gaziantep Umut Kervanı, yardım çalışmalarıyla yoksul ve mağdurların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Şu ana kadar yüzlerce aileye gıda yardımı ulaştıran Gaziantep Umut Kervanı, Ramazan ayı boyunca da gelen yardımları maddi durumu düşük olan yetim, mülteci ve fakir ailelere bayram arifesine kadar dağıtacak, Ramazan ayı bittikten sonra da muhtaç ailelere ulaşmaya devam edecek.

Ramazan ayı öncesi yaptıkları ve ay boyunca da yapacakları yardımlarla ile ilgili bilgi veren Gaziantep Umut Kervanı Başkanı Mustafa Özaslan, Umut Kervanı olarak Ramazan ayında yetim, fakir ve muhtaç ailelere ulaşmak için ellerinden gelen her türlü gayreti sarf edeceklerini söyledi.

Özaslan, bu ayda daha fazla muhtaca ulaşmak için hayırseverlere yardım çağrısında bulundu. 

"Ramazan ayı çalışmamızı devam ettiriyoruz"

Ramazan ayı yardım çalışmalarına başladıklarını anımsatan Özaslan, "Rabbimden öncelikle bu virüs illetini ümmeti Muhammed'in üzerinden kaldırmasını ve hayırla sonuçlandırmasını niyaz ediyorum. Umut Kervanı olarak Ramazan ayının çalışmasını daha önceden başlatmıştık. İhtiyaç sahibi olan ailelere gıda kolisi hazırlıklarımız günler öncesinden başladı. Allah nasip ederse de bugünden itibaren gıda kolilerimizi ihtiyaç sahibi olan, evinden çıkamayan yaşlı ve hastalara bizatihi kapılarına teslim ederek Ramazan ayı çalışmamızı devam ettiriyoruz." dedi.

"Yardım çalışmalarımız Ramazan ayı boyunca devam edecek"

İslam aleminin, Covid-19 salgınından dolayı Recep ve Şaban ayında olduğu Ramazan ayını da buruk bir şekilde geçireceğine işaret eden Özaslan, "Dolayısıyla bu Ramazan ayını da inşallah hayırlara vesile kılarak, Rabbimize dua ediyoruz ki Ramazan ayında inşallah yardım çalışmaları, yapılacak ibadetlerle birlikte İslam ümmetinin üzerinden malum hastalık kalkar, insanlık rahatlar. Umut Kervanı olarak yılın 12 ayı yardım çalışmalarımız devam ediyor ve bu Ramazan ayında da inşallah yardım çalışmalarımız devam edecek. Yaklaşık 250 aileye gıda kolisi ulaştırarak yine Ramazan ayının içerisinde de düzenli bir şekilde yardım çalışmalarımız devam edecek. Gıda kolilerimiz ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Rabbim şimdiden tüm hayırseverlerin hayırlarını kabul eylesin. Bizleri bu virüsün şerrinden muhafaza eylesin." ifadelerini kullandı.

"Yardımlarınızı Umut Kervanı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırın' diyoruz"

Gaziantep Umut Kervanı olarak yıl boyunca ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketleri başta olmak üzere elbise, ayakkabı ve ev eşyası yardımında bulunduklarını anımsatan Özaslan, hayırseverlerin yapacağı yardımlarla daha çok ihtiyaç sahibi aileye ulaşabileceklerine değindi. Özaslan, şunları söyledi:

"Hayırseverlere her zaman olduğu gibi çağrıda bulunuyoruz. Elbette ki de yetimlere, öksüzlere, yolda kalmışlara ve ihtiyaç sahiplerine özellikle de bu virüsten dolayı çalışamayan, evinden dışarı çıkamayan ihtiyaç sahiplerine yardımcı olsunlar. Bu konuda Umut Kervanı Vakfı’nı aracı kılsınlar. Hayırseverler, belki ihtiyaç sahiplerine ulaşmada veya tespit etmeye zamanları müsait değildir. Ama Umut Kervanı olarak tüm tedbirlerimizi alarak özellikle evden çıkamayan ihtiyaç sahiplerine, yine evlerinde kalan yaşlılara gıda kolilerini ulaştırma, onların hal ve hatırını sorma ve onlara destek olma noktasında da hayırseverlerimize çağrıda bulunuyoruz. Yardımlarınızı Umut Kervanı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırın diyoruz." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55