,
  • BIST 10248.59
  • Altın 2392.858
  • Dolar 32.3644
  • Euro 34.7852
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 27 °C

​Gaziantep Mevlid etkinliğine hazırlanıyor

​Gaziantep Mevlid etkinliğine hazırlanıyor
Peygamber Sevdalıları Platformu, Gaziantep’in bazı cadde, sokak ve esnafların işyerlerine etkinliğe davet afişleri asarak, halkı pazar günü düzenlenecek etkinliğe davet etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu, "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği münasebetiyle Gaziantep’in cadde ve sokaklarına etkinliğe davet afişler astı.

Türkiye genelinde 30 ayrı merkezde "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinlikleri düzenleyen Peygamber Sevdalıları Platformu, Gaziantep’in bazı cadde, sokak ve esnafların işyerlerine etkinliğe davet afişleri asarak, halkı pazar günü düzenlenecek etkinliğe davet etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep İl Koordinatörlüğü'nün pazar günü Gaziantep Yeni Miting alanında "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" temasıyla düzenleyeceği Mevlid etkinliği için yapılan hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğü bilgisini verdi.

Hazırlıklarla ilgili bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep İl Koordinatörü Mustafa Kaya, 15 Nisan Pazar günü saat 13.30’da Yeni Miting Alanı'nda düzenleyecekleri etkinlik kapsamında kentin işlek cadde ve sokaklarına pankartlar, iş yerleri ile toplu taşıma araçlarına afiş asıldığını, TV, radyo ve gazetelere reklam verildiğini belirtti.

Etkinlik kapsamında tüm hazırlıklarını sürdürdüklerini ve büyük bir heyecanla da etkinliğin yapılacağı günü beklediklerini söyleyen Kaya, “Bu hafta sonu Allah kısmet ederse "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Etkinlik çerçevesinde çalışmalarımızı başlattık. Pazartesi gününden itibaren tüm esnaflarımızın işyerlerine cam afişlerini de yapıştırdık. Caddelere ve sokaklara bez brandalarımızı bugünden itibaren asıyoruz. Cuma gününden itibaren gazi şehrimizde ev ev gezerek inşallah el ilanları dağıtarak halkı etkinliğimize davet edeceğiz. Bununla birlikte de inşallah cuma namazı çıkışı tüm camilerde halkımızı el ilanları ile etkinliğe davet edeceğiz.”dedi.

Tüm Gaziantep halkını etkinliğe davet eden Kaya, “İnşallah bu pazar günü Allah kısmet ederse büyük etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Tüm Peygamber sevdalılarını ve aşıklarını biz bu pazar saat 13.30’da Mehmet Akif Endüstri Meslek Lisesi yanındaki ve Çıksorut Camii karşısındaki Yeni Miting alanındaki etkinliğe davet ediyorum. İnşallah tüm Peygamber aşıkları orada bir araya gelecekler ve Peygamber Efendimiz (sav) olan muhabbetlerini, aşklarını, sevdalarını hep beraber Allah’ın izniyle bu meydanda haykıracağız.” ifadelerini kullandı.

Gaziantep’te çok güzel bir atmosferin olduğunu ve halkın sabırsızlıkla pazar gününü beklediğini ifade eden Kaya, şunları söyledi:

İnsanlar Peygamber Efendimiz (sav) ile ilgili bir program yapacağımızı duydukları esnada bir saygı ve hürmet ile afişlerimizi ellerine alıyorlar. Bizi güzel bir şekilde karşılıyorlar. Allah razı olsun esnafımızda bizi çok güzel karşılıyor. Afişleri camlarına gönül rızası ile astırıyorlar. Hatta esnaflarımız bu konuda da bize yardımcı oluyorlar. Söz konusu Peygamber Efendimiz (sav) olunca, O’nun sevdası, davası ve aşkı olunca biz gördük ki insanlar hürmetle ilgi gösteriyorlar. Buda bize şunu gösteriyor ki bugün insanlar, insanlık, ümmet eğer bir çatı altında bir araya geleceklerse bu ancak Hazreti Muhammed (sav) başkası olmayacaktır. Tüm ümmeti bir araya getirecek olan tek şahsiyet Hazreti Muhammed (sav)’dir. Bizler bunu gördük. Bu heyecanı ve bu sevdayı Allah’a hamd olsun yaşıyoruz. Bu sevdayı yaşamak üzere tüm halkımızı pazar günü düzenleyeceğimiz etkinliğimize davet ediyoruz.” (İLKHA)

Vanlı çocukların mutlu günü

Vanlı çocukların mutlu günü

Vanlı çocukların mutlu günü

Vanlı çocukların mutlu günü

Vanlı çocukların mutlu günü

Vanlı çocukların mutlu günü

Vanlı çocukların mutlu günü

Vanlı çocukların mutlu günü

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55