,
  • BIST 10255.38
  • Altın 2385.844
  • Dolar 32.3429
  • Euro 34.7732
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 25 °C

Filistin direnişi, Aksa Tufanı'nın 20'nci gününde işgali hedef almaya devam ediyor

Filistin direnişi, Aksa Tufanı'nın 20'nci gününde işgali hedef almaya devam ediyor
Filistinli direniş grupları, Gazze Şeridi'ndeki sivillerin hedef alınmasına yanıt olarak işgal altındaki Filistin topraklarına yönelik yeni füze bombardımanı gerçekleştiriyor.

Aksa Tufanı operasyonu 20. gününe girerken, Filistin direnişi de işgal altındaki Filistin topraklarına, işgal altındaki yerleşim yerlerine ve askeri yığınaklara füzelerini ateşlemeye devam ediyor.

Şehid İzzeddin El Kassam Tugayları, işgalin katliamlarına tepki olarak “Tel Aviv”in hedef alındığını duyurdu. Kassam, ayrıca Mars askeri bölgesini ve Kibbutz Nirim'i havan toplarıyla hedef aldı.

Buna paralel olarak Kudüs Tugayları da Kerem Şalom'un füze ve havan toplarıyla hedef alındığını duyurdu.

Kudüs Tugayları, işgalin sivillere yönelik katliamlarına tepki olarak Tel Aviv ve işgal altındaki şehirlere yönelik füze saldırılarını gösteren bir video klip yayınlamıştı.

Buna karşılık Ulusal Direniş Tugayları (Ömer El Kasım'ın güçleri) işgalci rejimin "Kissufim" askeri tesisini havan toplarıyla hedef aldı.

Ebu Ali Mustafa Tugayları da füze bombardımanıyla Kibutz Maflasim'i hedef aldıklarını duyurdu.

Nasır Selahaddin Tugayları ise Gazze Şeridi'ne karadan müdahale edilmesi durumunda işgali tehdit eden bir mesaj yayınladı.

İşgal medyası, "Tel Aviv" ve "Sderot" yerleşiminin yanı sıra "Nirim" ve "Kissufim"de de sirenlerin çaldığını bildirirken, işgal ordusu da "Gazze Şeridi" bölgesinde sirenlerin çaldığını bildirdi.

Kassam, işgal helikopterini vurdu

Kassam Tugayları, bugün şafak vakti Bureyc'in doğusunda bir işgal helikopterini "SAM 7" füzesiyle hedef alarak vurulduğunu doğruladı.

Bu arada işgal medyası, "Gazze Şeridi civarındaki yerleşimcilerin, kendilerine ağır ve ciddi kayıplar veren  "Aksa Tufanı" sonrasında işgal hükümetine karşı öfke ve kırgınlıklarını haber yaptı.

İşgal medyası, siyonist ordusunun Gazze'deki savaşın başlangıcından bu yana 250 bin işgalci yerleşimcinin evlerinden uzaklaştırıldığını söylediğini aktardı.

Kanal 12 muhabiri, Askalan ve Sderot'taki yerleşimcilerin "üzgün" olduğunu belirterek, "Çünkü Hamas hâlâ roket fırlatma ve Gazze Şeridi'ndeki nüfusu tüketme kapasitesine sahip." yorumunda bulundu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55