,
  • BIST 9996.65
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 26 °C
  • Antalya 27 °C

Feci kazada hayatını kaybeden 7 kişi gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Feci kazada hayatını kaybeden 7 kişi gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı
Gaziantep-Nizip yolunda 16 kişinin hayatını kaybettiği ve 22 kişinin de yaralandığı kazada hayatını kaybeden 7 kişi gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

 

Gaziantep-Nizip yolunda daha önce yaşanan kazaya müdahale için olay yerinde bulunan ambulans, itfaiye ve canlı yayın aracına bir yolcu otobüsünün çarpması sonucu feci bir kaza meydana gelmiş kazada 16 kişi hayatını kaybetmiş ve 22 kişi yaralanmıştı.

Kazada hayatını kaybeden 16 kişiden, İtfaiye eri Mehmet Bozkurt (59), Mehmet Polat (57), Ahmet Polat (29), sağlık görevlilerinden Halil Özden, Abdullah Kütük ve Tuba Uzdilli ve vatandaşlardan Hacı Mehmet Özsoy gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kazada hayatını kaybeden sağlık görevlileri Halil Özden, Abdullah Kütük ve Tuba Uzdilli için Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesinde bir tören gerçekleştirildi.

Burada yapılan törene katılan Sağlık Bakanı Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Tolunay, yaptığı konuşmada feci kazada hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek bu gibi kazaların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

Ardından kazada hayatını kaybeden itfaiye erleri için Şehreküstü İtfaiyesi'nde bir tören düzenlendi. Törende hayatını kaybeden itfaiye erinden Mehmet Polat'ın kızı Eylül Polat, babasının tabutuna sarılarak "Hadi yine kalk ve çiçeğim de bana" diye ağladı.

Feci kazada hayatını kaybeden 7 kişi gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Sık sık tekbirlerin ve salavatların getirildiği törenlerde, hayatını kaybedenlerin yakınlarından bazıları fenalık geçirerek bayılırken bazıları da resimlere ve tabutlara sarılarak gözyaşı döktü.

Yapılan törenlerin ardından 7 cenaze, Asri Mezarlıktaki Bahattin Nakiboğlu Camii'ne götürüldü. İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar'ın da içinde bulunduğu bir heyet tek tek cenaze namazı kıldırdı.

Feci kazada hayatını kaybeden 7 kişi gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Burada gözyaşları arasında kılınan namazın ardından bir konuşma yapan Hazırlar, imtihan gereği bu gibi olayların yaşandığını belirterek her şeyin Allah'tan geldiği inancında olunmasını ve sabredilmesi gerekliğini vurguladı.

Ardından cenazeler, tekbirler ve salavatlar eşliğinde toprağa verilmek üzere Asri Mezarlığa konvoy halinde götürülerek defnedildi.

Duygulu anların yaşandığı cenaze namazına, Sağlık Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Tolunay, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Başsavcısı İsmail Karataş, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, HÜDA PAR İl Başkanı Faruk Göçer ile İl Başkan Yardımcılarından oluşan bir heyet, kazada hayatını kaybedenlerin yakınları ile meslektaşları ve basın mensubu katıldı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55