,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 29 °C

Eski Saadet Partili Aydın: Saadet Partisi için son çağrı

Eski Saadet Partili Aydın: Saadet Partisi için son çağrı
Eski Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Necmettin Aydın, Saadet Partililere seslenerek Kılıçdaroğlu’ndan desteklerini çekmelerini istedi.

Eski Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Refah Partisi 20. Dönem Zonguldak Milletvekili Necmettin Aydın, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Saadet Partisinin CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceği destekle ilgili yazılı açıklamada yaptı.

Saadet Partilileri CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan desteklerinin çekmelerini isteyen Aydın, "Milletimiz yüzde 90’a yakın katılımla seçimi sevmiş, şölene çevirmiştir. 28 mayısı da demokrasi bayramına çevirecektir. Heyecanla o günü beklemektedir. Aslında millet birinci turda cumhurbaşkanını da seçti. Sayın Erdoğan 49.5 aldı ve 5 puan fark attı. Bu kazandı demektir. İkinci tur milletin kararını anlayamayanlar için daha bir hezimet olacaktır, özellikle Sayın Oğan’ın katılımı ile millet beş puan farkı daha da artıracaktır. Muhalefet şu anda buzlu zeminde giden araba gibidir, bu vakitten sonra her hareketleri söylemleri aleyhlerinedir ve zarar verir, oyları daha da düşer. Aslında, hezimetle kaybetmemek için tek yol çekilmedir. Ben özellikle merhum Erbakan Hocamızın vefatında onun Genel Başkan Yardımcısı olmam sıfatı ile Saadet Partisine seslenmek istiyorum. Lütfen Kafanızı bir kaldırın, içinde bulunduğunuz ittifakta arkanızda yanınızda önünüzde kimler var bir bakın, kimlerle berabersiniz iyice görün." dedi.

Aydın, açıklamasının devamında şunları aktardı:

"Düne kadar arkanızda Amerika, Avrupa, İngiltere, Dünya siyonizmi, siyonist sermayenin yayın organları, dış istihbarat güçleri, vs. alenen vardı. Ama artık hemen hemen hepsi Sayın Erdoğan’ın kesin kazanacağını gördüler ve pozisyon değiştiriyorlar. Ancak PKK, PYD, FETÖ, LGBT dernekleri, masonlar, faizciler, vs. halen var, ama gardları düşmüş sesleri kısık haldeler. HDP bile sessizliğe gömüldü. CHP döneminde Kur’an yasak olduğu için Edirne’den Kars’a otobüs seferleri düzenleyip içinde Kur’an öğreten Süleyman Efendi ile hiç alakası kalmamış adına Süleymancı denilen güruh kaldı, bir de Erdoğan’ın karşısında tuvalet terliği olsa diyecek kadar müptezellersen Rahmetlik Haydar Baş’ın oğlu var. Başkaca kimse kalmadı. Hezimet büyük, altında kalanlar un ufak olacak."

"Ey Saadet Partililer, Allah sadıklarla beraber olun diyor, hala burada ne işiniz var?" diyen aydın son olarak, "28 Mayısta büyük hezimet var, zillet var. Saadet Partisi olarak derhal bu yapının içinden ayrılın, bu son fırsattır. Ayrılmaz iseniz onlara benzersiniz. Biz iyi niyetle bu ittifakta olduk, görünüyor ki olmadı, yanlış yapmışız çekiliyoruz deyin. Hatta Sayın Erdoğan’a desteklemeniz şart değil, sandığa gitmiyoruz deyin. Risk alın, siyasi kurtuluşunuzu sağlayın, Umarım Millet kabul edecek iade-i itibar yapacaktır. Yoksa gittiğiniz her yerde milletten azar yiyeceksiniz. Bu lekeyi silemezsiniz. Ayrıca hiç katkınız olmadı, CHP listelerinden haksız yere 9 milletvekili aldınız ithamlarından da kurtulun. İkinci Turda Sayın Kılıçtaroğlu’nun oyu çok ciddi düşecektir. Çekilirseniz bu düşen oyların en azından bir kısmı size ve etkinize yazılacak, önemli bir oy tabanınız oluşacaktır." uyarısında bulundu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55