,
  • BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 20 °C

Erdoğan'dan ateşe verilen askeri üsse dair açıklama

Erdoğan'dan ateşe verilen askeri üsse dair açıklama
Gaziantep'te partililerle yemekte bir araya gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Duhok'ta, Türkiye'ye ait askeri üssün ateşe verilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Irak'ta, Türkiye'ye ait askeri üssün ateşe verilmesine ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İçeride ve dışarıda bizim huzurumuza ve refahımıza kastedenlere hayat hakkı tanımayacağız." dedi.

Gaziantep'te, partisinin "Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Programı"nın ardından kentteki özel bir otelde partililerle yemekte bir araya gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Duhok'ta, Türkiye'ye ait askeri üssün ateşe verilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

PKK'ya yönelik operasyonlarda ele geçirilen malzemelerin, seçim döneminin kan ve gözyaşına bulanmak istendiğinin bir göstergesi olduğuna dikkat çeken Erdoğan, " Ama artık bunlar geçerli değil. Biz bunları Cudi'de mağaralarda duman ettik. Gabar'da duman ettik. Tendürek'te duman ettik. Kandil'de duman ettik. İşte bugün yine Irak tarafında yanlış yapmak istediler. Uçaklarımız, İHA'larımız, SİHA'larımız kalktı ve ondan sonra dağılmak durumunda kaldılar. Artık bunları inlerinde boğacağız. İçeride ve dışarıda bizim huzurumuza, refahımıza kastedenlere hayat hakkı tanımayacağız." şeklinde konuştu.

"Atalarımız ne demiş; 'Görünen köy kılavuz istemez.' 2014 seçimleri öncesinde FETÖ'nün montajları ve şantajlarıyla yolumuzu kesmeye çalışanlar bu seçimde yine boş durmayacaklar. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde bölücü terör örgütünü üzerimize salanlar bu sefer başka hususlar üzerinden bizi vurmayı deneyecekler. Yerel seçimlerin kendine has dinamikleri var. Son dönemde andımız, Suriye, ekonomi ve mülteciler gibi hassas başlıklar üzerinden alevlendirilmek istenen gerilimler, bizleri nelerin ve nasıl sınamaların beklediğinin işareti." ifadelerini kullandı.

PKK'nin yerel seçimlerde baskı imkânını yeniden elde etmenin hesabını yaptığını belirten Erdoğan, "CHP ve yedeğine aldığı parti de bize zarar vermek için maalesef buna alet oluyor. Geçtiğimiz günlerde CHP PM üyesinin yaptığı 'Milli olmak HDP ile ittifak yapmaktır.' açıklaması bunların ruh halini, nasıl bir zihniyete sahip olduklarını açık ve net ortaya koymuştur." diye konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55