,
  • BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 24 °C

Erdoğan: Bay Bay Kemal’in getireceği yalancı bahar, bu millet için kara kış demektir

Erdoğan: Bay Bay Kemal’in getireceği yalancı bahar, bu millet için kara kış demektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kılıçdaroğlu, ancak hapisten çıkma hayali kuran bebek katillerine, Gezi olaylarının organizatörlerine, 6- 8 Ekim olaylarının faillerine, FETÖ hainlerine bahar getirir..." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kılıçdaroğlu, ancak hapisten çıkma hayali kuran bebek katillerine, Gezi olaylarının organizatörlerine, 6- 8 Ekim olaylarının faillerine, FETÖ hainlerine bahar getirir. Bay Bay Kemal’in getireceği yalancı bahar, bu millet için kara kış demektir." dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla Batman'da düzenlenen  'Büyük Batman Mitingi'nde halka seslendi.

Batman Valiliği önünde düzenlenen miting de bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoldakiler haricinde Batman'da resmi rakama göre 55 bin kişinin mitinge katıldığını söyledi.

Hiç kimsenin birlik ve beraberliklerini bozamayacağını vurgulayan Erdoğan, "Pazar günü için hazır mıyız, sandıkları patlatacak mıyız? Birilerine ders veriyor muyuz? Birileri gibi Batman'ı menfaat için değil Allah için seviyoruz. Bizler Selahaddin-i Eyyübi'nin, Alparslan'ın, Fatih'in, Yavuz'un, Kanuni'nin torunlarıyız. Hiçbir hesap bu hakikati değiştiremez. Hiç kimse bizim aramıza giremez, aramızı açamaz. Kimse bizim gönüllerimizin arasına duvarlar öremez. Ne gece yarısı Türk Alevi videosu yayınlayan fitne tüccarları, ne sokaklarımızı karıştırmaya çalışan kirli ellerin oyunları, ne milli iradeye parmak sallayan Batılı dergilerin kapakları, ne Kandil'deki terör baronlarının alçak tehditleri, ne de azgın azınlığın giderek artan nobranlıkları bizi yıldıramaz; korkutamaz, sindiremez, ebedi kardeşliğimizi asla bozamaz." dedi.

"Türkiye yüzyılının harcını pazar günü beraber karacağız"

14 Mayıs 1950’de bu ülkeyi tek parti faşizminden beraber kurtardıklarını aktaran Erdoğan, şöyle devam etti:

"27 Mayıs’ta, 12 Eylül’de, 28 Şubat’ta beraber acı çektik, mağdur olduk. 3 Kasım 2022’de Anadolu ihtilalini beraber gerçekleştirdik. Bölücü terör örgütünü açtığı çukurlara, sizlerle beraber gömdük. 15 Temmuz’da FETÖ’cü hainlerin saldırılarını beraber püskürttük. Birilerinin tankların arasında sıvışıp gittiği o karanlık gecede, ölüm kusan silahlara göğsümüzü beraber siper ettik. İnşallah Türkiye yüzyılının harcını da yine elbirliğiyle Pazar günü beraber karacağız."

"Ya kardeşlik siyasetine ya da yedili koalisyonun kavga siyasetine oyumuzu vereceğiz"

14 Mayıs'ın çok önemli olduğuna işaret eden Erdoğan, "14 Mayıs’ta sadece adaylar, sadece ittifaklar arasında bir tercihte bulunmayacağız. 14 Mayıs’ta aynı zamanda Cumhuriyetimizin yeni asrının nasıl olacağına da karar vereceğiz. Tercihimizi ya her türlü riski göze alarak Kürt kardeşlerimin haklarını teslim edenlerden yana yapacağız, ya da elinde Kürt kardeşlerimizin kanı olan, geçmişi Kürt düşmanlığıyla dolu CHP zihniyetinden yana kullanacağız. Şu anda bir Selo var, Selo. Bu Selo, Diyarbakır’da 51 Kürt kardeşimizin kanına giren değil mi? Şimdi Bay Bay Kemal, Selo’yu çıkartacağım diyor. Yanındakiler ne diyor? Çıkartacağım diyor. Benim milletim Erdoğan kardeşine ‘Yürü, arkandayız’ dediği müddetçe çıkaramazlar. Cumhur İttifakı iktidar olduğu sürece çıkartamazlar. 14 Mayıs’ta ya AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın kardeşlik siyasetini, birlik ve dirlik siyasetini tercih edeceğiz ya da kendi aralarında bile anlaşamayan yedili koalisyonun kavga siyasetine oyumuzu vereceğiz. Pazar günü ya kendi kaynaklarıyla büyüyen tam bağımsız bir Türkiye diyeceğiz ya da Londra tefecilerinden emir alan aciz bir Türkiye’de yaşayacağız." diye konuştu.

 

"Bay Bay Kemal’in getireceği yalancı bahar, bu millet için kara kış demektir"

Konuşmasının devamında Erdoğan, şunları söyledi: "Kılıçdaroğlu, ancak hapisten çıkma hayali kuran bebek katillerine, Gezi olaylarının organizatörlerine, 6- 8 Ekim olaylarının faillerine bahar getirir. Bay Bay Kemal, sadece 15 Temmuz gecesi milletimizin tepesine bomba yağdıran FETÖ hainlerine bahar getirir. Bay Bay Kemal’in getireceği yalancı bahar, bu millet için kara kış demektir. Allah'ın izniyle milletimizin böyle bir tuzağa düşmeyeceğine inanıyorum."(İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55