Erdoğan Akyazı'nın açılışında konuşuyor
Bordo-mavili camianın büyük bir heyecanla beklediği Akyazı Stadyumu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla resmen açılıyor.
Trabzonspor'un yapımına 2013'te başlanan Akyazı Stadyumu bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani'nin katılımıyla açılıyor.
ERDOĞAN STADIN İSMİNİ AÇIKLAYACAK
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad stadyuma geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni stadının adını birazdan açıklayacak.
Trabzonspor'un yeni stadının açılış etkinliği Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı;
TÜRKİYE'NİN EN MODERN STADI AÇILIYOR
Açılışa Başbakan Binali Yıldırım'ın yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, siyasiler, bürokratlar, spor adamları, Trabzonspor'a hizmet etmiş eski başkanlar, futbolcular ve vatandaşlar da katıldı.
3D animasyon gösterileri, koreografiler, protokol konuşmaları ve Mazlum Kiper'in anlatımıyla bordo-mavili kulübün 50 yıllık tarihinden daha önce yayınlanmamış özel görüntüleri içeren bir video etkinliği yer alacak.
EFSANE 11'LER BELLİ OLDU
Akyazı Arena'nın açılışında düzenlenecek gösteri maçında Trabzonspor'un 80 ile 96 jenerasyonları karşı karşıya gelecek.
Kaynak:Haber7
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.