,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 17 °C

Erat: “HÜDA PAR yetkililerine verilen ceza bir FETÖ kumpasıydı”

Erat: “HÜDA PAR yetkililerine verilen ceza bir FETÖ kumpasıydı”
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaretinde HÜDA PAR yetkililerine verilen cezanın apaçık bir FETÖ kumpası olduğu halde Yargıtay tarafından onanmasını eleştirdi.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, HÜDA PAR yetkililerine verilen cezanın apaçık bir FETÖ kumpası olduğu halde Yargıtay tarafından onanmasının adalete olan güveni zedelediğini söyledi.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ni (GGC) ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda güven tazeleyerek göreve yeniden seçilen Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay'a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

GGC Başkanı İbrahim Ay ve yönetimi tarafından karşılanan HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat ve beraberindeki heyet, göreve yeniden seçilen Ay'a “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, basının içinde bulunduğu ekonomik sorunlar, yaklaşan yerel seçimler, Türkiye gündemi konuşuldu.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyetinin (GGC) 26’ncı Olağan Genel Kurulu'nun Gaziantep’e ve Türkiye’ye hayırlara vesile olmasını temenni eden Erat, gazeteciliğin ciddi ve önemli bir meslek olduğunu ifade etti.

Ziyarette sorulan bir soru üzerine, FETÖ yargısının kumpaslar sonucunda mahkûm ettiği HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Bahattin Temel, Sait Şahin ve Gazeteci Fikret Gültekin’in cezalarının da Yargıtay tarafından onanmasına değinen Erat, parti yetkililerine verilen cezanın apaçık bir FETÖ kumpası olduğu halde Yargıtay tarafından onanmasının adalete olan güveni zedelediğini söyledi.

Erat, Ergenekon ve Balyoz gibi davalardan hüküm giymiş kişilere yeniden yargılamanın önünün açıldığını, ancak söz konusu 28 Şubat ve FETÖ yargısı mağdurları olunca böyle bir adımın atılmadığını da belirterek hukuktaki çifte standarda dikkat çekti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Erat, seçim çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GGC Başkanı İbrahim Ay da şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm partilere aynı mesafede olacaklarını ifade etti.

Ay, “Bugün cemiyetimizde HÜDA PAR İl Başkanı ve değerli yönetim kurulunu ağırlıyoruz. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti olarak tüm siyasi partilerimize her zaman için eşit olduk, bundan sonra da eşit olmaya devam edeceğiz. Yaklaşan yerel seçimler öncesi de değerli başkanımızla ve yönetimiyle bilgi alışverişinde bulunduk. Biz kendilerine başarılar diliyoruz.  Gaziantep'in faydasına olabilecek her türlü projede kendilerinin destekçisiyiz.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55