Endonezya'da taş ocağında heyelan: 7 ölü

Endonezya'da taş ocağında heyelan: 7 ölü
Endonezya'da taş ocağında meydana gelen heyelan sonucu en az 7 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

Endonezya'nın Batı Cava Eyaletindeki bir taş ocağında meydana gelen heyelanlarda en az 7 kişi öldü, 12 kişi yaralandı, üç kişi ise kayıp.

İl Arama Kurtarma Ofisi Operasyon Birimi Başkan Vekili Mamang Fatmono, heyelanların Cirebon Regency'ye bağlı Bobos Köyü'nde bulunan Gunung Kuda madeninde meydana geldiğini söyledi.

Fatmono, "Olay yerinde 7 ceset bulundu." dedi ve hastaneye 12 kişinin kaldırıldığını söyledi.

Şu anda kayıp olan üç kişiyi arama çalışmalarını sürdüğünü belirten Fatmono, kendisi ve beraberindeki 10 personelin, polisler, askerler ve gönüllülerin olay yerinde arama ve kurtarma çalışmaları yürüttüğünü söyledi.

Batı Cava Eyaleti Valisi Dedi Mulyadi yerel medyaya yaptığı açıklamada, heyelanlarda ölenlerin sayısının 10'u geçebileceğini söyledi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.