,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 18 °C

Elibüyük: “Birleştirici ve bütünleştirici bir dil kullanmalıyız”

Elibüyük: “Birleştirici ve bütünleştirici bir dil kullanmalıyız”
Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR İstanbul Milletvekili Adayı Erdal Elibüyük, kutuplaştırıcı dilden uzaklaşıp birleştirici ve bütünleştirici bir dile geçilmesi gerektiğini kaydetti.

HÜDA PAR İstanbul Milletvekili Adayı Elibüyük, kutuplaştırıcı dilden uzaklaşıp birleştirici ve bütünleştirici bir dile geçilmesi gerektiğini söyledi.

HÜDA PAR İstanbul Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

HÜDA PAR İstanbul Milletvekili adayları Erdal Elibüyük, Recai Yurdan, Abdullah Aslan, Ramazan Ensar, Hasan Ekinci ve Murat Karınçu’dan oluşan bir heyet Fatih ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Mercan, Beyazıt ve Kapalı Çarşı esnafını ziyaret eden milletvekili adayı heyeti esnaf tarafından sıcak karşılandı. Esnafla muhabbet eden heyet destek talebinde bulundu.

Esnaf ziyaretinin ardından milletvekili adayları, Araştırmacı İbrahim Danacılar’ın daveti üzerine geleneksel Ramazan Dostluk İftarı programına katıldı.

İftar programında konuşan HÜDA PAR İstanbul Milletvekili Adayı Erdal Elibüyük, kutuplaştırıcı dilden uzaklaşıp birleştirici ve bütünleştirici bir dile geçilmesi gerektiğini söyledi.

“15 Temmuz ruhuna sahip çıkarsak birlik ve beraberliği sağlarız”

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Elibüyük, “Gerek ülkemizin içerisinde bulunduğu sorunlar gerekse de gönül coğrafyamızın yanı başında devam eden savaşlar ciddi anlamda bizleri rahatsız etmektedir. Sorunları tespit etmede çok fazla sıkıntımız yok. Sokaktaki çocuğa da sorsanız, genel anlamda ümmetin içerisinde bulunduğu sorunlara dair mutlaka tespitleri, teşhisleri vardır. Yalnız bunu çözme noktasında hakikaten ümmetin bütün parçaları gereken hassasiyeti göstermesi lazım. Seçim sathı mahalline girdiğimiz bu süreç içerisinde siyasetçilerimizin, ülkenin idaresinde söz sahibi olan bütün yöneticilerimizin ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı dilden uzaklaşıp birleştirici, bütünleştirici bir dile geçmeleri gerektiğini düşünüyoruz. Bunun için biz, Türkiye için şu çağrıyı yapıyoruz: Çanakkale ruhuna, 15 Temmuz ruhuna sahip çıkarsak Allah’ın izniyle biz içerde birlik ve beraberliği sağlarız.” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından kendisine plaket takdim edilen Elibüyük, iftar programının ardından siyasi partilerin Bağcılar’da bulunan seçim standlarını ziyaret etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55