Elektrik kesilince dükkânda mahsur kaldı

Elektrik kesilince dükkânda mahsur kaldı
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde geceyi dükkânında geçiren bir esnaf, sabah saatlerinde elektriklerin kesilmesiyle otomatik kepenklerin açılmaması sonucu içeride mahsur kaldı.

Edinilen bilgilere göre, ilçede esnaflık yapan kişi, sıcak havadan korunmak amacıyla gece iş yerinde klimayla serinleyerek uyumayı tercih etti.

Sabah erken saatlerde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle otomatik kepenkler çalışmadı.

Esnaf, içeriden telefonla yakınlarına ulaşarak yardım istedi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen yakınları, kepengi manuel şekilde açarak içeride kalan kişiyi dışarı çıkardı.

Olayda herhangi bir sağlık sorunu yaşanmazken, vatandaşlar otomatik sistemlerin yanında manuel açma mekanizmalarının da bulunması gerektiğini belirtti.

Siverek’te sık sık yaşanan elektrik kesintilerinin hem günlük yaşamı hem de esnafı olumsuz etkilediği ifade edilirken, yaşanan bu son olay altyapı sorunlarını ve çözüm taleplerini bir kez daha gündeme taşıdı.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.