,
  • BIST 10056.43
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 26 °C

Eğitim-Bir-Sen Eğitimci Buluşmaları Devam Ediyor

Eğitim-Bir-Sen Eğitimci Buluşmaları Devam Ediyor
Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi eğitim çalışanların her kesimi ile ayrı ayrı toplantılar yaparak çalışanların sorunlarını dinleyip çözüm yolları için çaba sarf etmeye devam ediyor.

Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi eğitim çalışanlarıyla toplantılar kapsamında bu hafta okul müdürleri ile bir araya geldi.

Toplantı açılışında konuşan Eğitim-Bir-Sen Batman Şube Başkanı Şehmuz Önlü,  Filistin’de ve Gazze’de yaşanan zulümlerin sadece orada yaşayanların değil tüm insanlığın dramı olduğuna dikkat çekerek; Eğitim Bir Sen Batman şubesi ve İslami Sivil Toplum Kuruluşları olarak Batman'ı Gazze’nin kardeş şehri olarak gördüklerini ifade etti. Bu süreçte Batmanda gerçekleştirilen tüm etkinliklerin bir bileşeni olduklarından dolayı mutlu olduklarını ve destek veren tüm üyelerle gurur duyduklarını ifade etti.

sehmuz-onlu.jpg

Sendika olarak Batman’da gerçekleşen ve hepimizi derin bir şekilde yaralayan sel felaketinde birçok üyemizle sel felaketindeki yaraların sarılması için çatıştıklarını belirten Önlü, "Asrın felaketi kabul edilen büyük depremde maddi manevi olarak Adıyaman, Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep ve Hatay’ı yalnız bırakmadıklarını farklı kalemlerde birçok yardımı ile beraber deprem bölgesindeki çocuklara sendika üyelerimizin katkılarıyla bayram harçlıkları ulaştırdık." dedi.

Batman’daki eğitim kalitesinin artırılması ve öğretmenlerin yaşadığı sorunların çözüme kavuşturulması için sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade eden Önlü, "Bu süreçte sözleşmeliden kadroya geçirilen ama aile birliğini sağlayamayan öğretmenlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Norm kadro fazlası öğretmenlerin re'sen atamasında karşılaşılan sorunların çözümü için gerekli görüşmelerin yapıldığını bu konuda öğretmenlere gereken desteğin verileceğini söyleyerek bir öğretmenin sorunu tüm sendikamızın sorunudur. Batman Şubesi olarak bu güne kadar öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerine katkıda bulunduk. Sendika binasının adete bir eğitim yuvası gibi çatıştık ve öğretmenlerimizin mesleki gelişimini sağlamak için yüz yüze ve online eğitimler verdik. Eğitimlere  yüksek katılımdan dolayı öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz." şeklinde konuştu.

Önlü, Yönetici Atama Yönetmeliğindeki subjektif maddelerin sahadan uzak olduğunu objektif kriterlerin hakim olduğu bir yönetici atama yönetmeliğinin gerekliliğini her ortamda dile getirmeye devam edeceklerini söyledi.

Eğitim Bir Sen Batman Şubesinin üyelerine yönelik kasım ara tatilinde düzenlediği Balkan Turunun ayrıntılarını paylaşan Önlü; ara tatilde üyelerimizin umre programını organize ettiklerini bu tür yurtdışı programlarının devam edeceğini ifade etti.

Program soru cevap kısmıyla devam etti. Toplantı sonunda Eğitim-Bir-Sen Batman Şube Başkanı Şehmuz Önlü, programa katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55