,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 19 °C

Ebu Hamza: Direniş bir milyarlık millet adına Mescid-i Aksa'yı savunuyor

Ebu Hamza: Direniş bir milyarlık millet adına Mescid-i Aksa'yı savunuyor
İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri Sözcüsü Ebu Hamza, direnişin bir milyarlık millet adına Mescid-i Aksa'yı savunduğunu söyledi.

Gazze'deki işgalci siyonist esirlerin özgürleştirilmesinin sadece müzakere yoluyla ve tam ateşkes ile gerçekleşeceğini ifade eden İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri Sözcüsü Ebu Hamza, direnişin bir milyarlık millet adına Mescid-i Aksa'yı savunduğunu belirtti.

Dün akşam saatlerinde sesli bir açıklamada bulunan İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Tugayları'nın sözcüsü Ebu Hamza, "Dünyanın tüm güçleri bir araya gelse ve toplansalar, Gazze'deki hiçbir esiri bile serbest bırakamazlar. Direniş devam ediyor. Direniş, siyonist ve Amerikan işgaline karşı açık bir savaş yürütüyor ve bir milyarlık millet adına Mescid-i Aksa'yı savunuyor." dedi.

Bünyamin Netenyahu'nun mevcut savaştan sonraki kaderini bildiğini bu sebeple iktidarda kalmak için mücadele verdiğini belirten Ebu Hamza, "Savaş ne kadar sürerse sürsün teslim olmayacağız ve beyaz bayrak kaldırmayacağız. Bu savaşta zafer kazanma kararlılığından başka hiçbir seçeneğimiz yok. İşgalcilerin bugünkü saldırıları, direnişi ortadan kaldırmak ya da esirleri kurtarmak için değil, daha ziyade Filistin halkıyla hesaplaşmaktır." ifadelerini kullandı.

Gazze'de bulunan esirlerin serbest bırakılmasının ancak dolaylı müzakere yoluyla ve tam ateşkes ile gerçekleşebileceğini kaydeden ve Kudüs Seriyyeleri mücahitlerinin savaşın tüm cephelerinde kararlı olduğunu vurgulayan Ebu Hamza, Han Yunus'a ek olarak el-Şucaiyye, el-Zeytun, ve Şeyh Rıdvan Mahallelerinde düzinelerce işgalci siyonistin ve zırhlı aracın imha edilmesini üstlendiklerini söyledi.

Mücahitlerin işgalci siyonistlerle sıfır mesafeden çatıştığını, onlarca işgalci siyonisti öldürdüklerini, yüzlercesini yaraladıklarını, işgal altındaki Filistin topraklarını füzelerle, askeri kalabalıkları havan toplarıyla bombaladıklarını dile getiren Ebu Hamza Filistin halkına şu mesajı gönderdi:

"Sizin koşullarınızda yaşıyoruz ve acınızı yutuyoruz ancak özgürlük ve onurun bedeli, yaşadığımız adaletsizlik ve zulümden çok daha büyük." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55