,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 21 °C

Durmaz: “Uyuşturucuyla mücadele devlet politikası haline getirilmelidir”

Durmaz: “Uyuşturucuyla mücadele devlet politikası haline getirilmelidir”
Mahalle ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Kısmet Mahallesi’ni ziyaretinde sorun ve sıkıntıları tespit ederek çözümü için yetkililere ulaştıracaklarını söyledi.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve beraberindeki teşkilat üyeleri ile birlikte "Yerel Sorunları Tespit Çözüm İçin Takip" adlı proje kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.
Ziyaret ve programlarına devam eden Durmaz ve ekibinin son durağı Kısmet Mahallesi oldu. Mahallede bir dizi incelemelerde bulunan Durmaz, “Uzun bir süredir başlatmış olduğumuz ‘Yerel Sorunları Tespit Çözüm İçin Takip’ adlı projemiz kapsamında çalışmalar yapmaya devam ediyoruz.” dedi.

En çok şikâyet edilen konuların başında uyuşturucu kullanımı geliyor

Kısmet Mahallesini ziyaret ettiklerini ve sorunları tespit ettiklerini belirten Durmaz, “Bu hafta ziyaret ettiğimiz mahalle Kısmet mahallesiydi. Kısmet mahallesinde kimi esnafı ve bazı vatandaşları ziyaret ettik. Mahallenin birçok sorunu vardır. En çok şikâyet edilen konuların başında uyuşturucu kullanımı geliyor. Ne yazık ki uyuşturucu sorunu memleketimizin çözülmesi gereken en önemli sorunlarının başında geliyor. Bu sorunu siyaset, sivil toplum, bürokrasi ve aileler başta olmak üzere bu işin paydaşları bir araya gelerek çözmeye çalışmalıdırlar. Uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklarla mücadele devlet politikası haline getirilmelidir. Memleketimizde uyuşturucu kullanımı tam anlamıyla bitinceye kadar ilgili kurumlar mücadelelerini aralıksız bir şekilde sürdürmelidirler.” ifadelerini kullandı. 
Kısmet Mahallesinin mevcut sorunlarına değinen Durmaz şöyle konuştu: “Kısmet mahallesinde, genel anlamda yapımı bitmiş olan taziye evi henüz açılmamış. Bu konuda vatandaşlar taziye evinin bir an önce açılmasını, hizmete girmesini bekliyorlar. Mahallede elektrik hatları şu anda yer altına alınıyor. Hem mahalleli hem de muhtar, doğalgaz hatlarının da döşenmesini istiyorlar. Bu konuda mahalle muhtarı Talat Cangir'in bizden talepleri oldu. Bizde bu taleplerin yerine getirilmesi için SİBEDAŞ Müdürü Yusuf Demirtaş ile konuştuk. İnşallah işin takipçisi de olacağız.”

Çalışmaları ile ilgili bilgi veren Durmaz, “HÜDA PAR olarak bizler memleketimizin var olan sorunlarını tespit etmeye ve bu sorunların çözümü için ilgili kişi ve kurumlarla iletişime geçmeye devam edeceğiz. Amacımız memleketimize ve halkımıza hizmet etmektir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu anlayışla hareket etmeye, halkımızın yanında bulunmaya ve taleplerini dinlemeye devam edeceğiz. Ziyaret edip dinlediğimiz vatandaşlarımızın partimize olan teveccühü, sahada daha fazla çalışma yapmamız gerektiğini ortaya koyuyor. Gayret bizden, muvaffakiyet Allah'tandır.” dedi.

serif-durmaz-mahalle-ziyareti-003.jpg

serif-durmaz-mahalle-ziyareti-004.jpg

serif-durmaz-mahalle-ziyareti-005.jpg

serif-durmaz-mahalle-ziyareti-006.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55