,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 20 °C

Diyarbakırlılar: Artık kıyama geçtiğimizi hissettirmeliyiz

Diyarbakırlılar: Artık kıyama geçtiğimizi hissettirmeliyiz
İzzeddin El-Kassam Tugaylarının siyonist işgal rejimine karşı başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonuna desteklerini ifade eden Diyarbakırlılar, Müslümanların terör şebekesine karşı kıyama geçtiğini hissettirebilmesi gerektiğini ifade ettiler.

HAMAS'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugaylarının siyonist işgal rejimine karşı başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonuna desteklerini ifade eden Diyarbakırlılar, gerek alanlardaki coşku gerekse sosyal medya platformlarında Müslümanların terör şebekesine karşı kıyama geçtiğini hissettirebilmesi gerektiğini söyledi.

HÜDA PAR İl Gençlik Kollarının öncülüğünde Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi 15 Temmuz Şehitleri Parkında (Park Orman) bir araya gelen Diyarbakırlılar, İzzeddin El-Kassam Tugaylarının siyonist işgal rejimine karşı başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu kutladı.

Düzenlenen etkinliğe katılan Diyarbakır halkı, böyle bir operasyonun uzun süredir beklenilen bir kıyamın başlangıcı olduğunu belirterek Filistin direnişine olan desteklerini bir kez daha haykırdı.

Programa katılan Filistin Sevdalısı Muhammed Nur Kaymaz, "Buraya israili lanetlemeye, Filistin'i sonsuza kadar desteklemeye geldik. Canımız pahasına da olsa yanlarındayız ve yanlarında olacağız." ifadelerini kullandı.

Terör şebekesinin yıllardır Müslümanlara zulmettiğini ve artık buna "Dur" denilmesi gerektiğinin altını çizen Emrah Yılmaz, "Kınamakla değil, Müslümanlar artık ayaklarını yere vurmalıdır. Şimdi birlik zamanı, kendimizi gösterme zamanıdır. Bence hepimiz Filistin mücadelesine katılmalıyız." dedi.

"İnşallah zafer Müslümanlarındır"

Başlatılan "Aksa Tufanı" operasyonu haberini aldığında gururlandığını dile getiren Mahmut Kılıçarslan, "İlk kez Müslümanlar israile karşı birleşip taarruza geçti. Uzun zamandır hep savunmadaydık. Şu an medya israili mazlum göstermeye çalışıyor, yıllarca Müslümanlara ve Filistin'e yapılanları göz ardı ettiler. Müslüman Filistin halkı şu an intikamını alıyor." şeklinde konuştu.

Mahmut Özdemir ise "Sabah uyandığımda haberdar oldum, mutlu olduk. Büyük ihtimalle Siyonistlerde böyle bir şey tahmin edemiyordu. Demek ki oradaki Müslümanlar daha önceden böyle bir hazırlık içerisine girmişler ve orada siyonistlere ağır bir darbe vurdular. Siyonistlerde çok şaşkın durumdalar, zillet içerisine düştüler. Ayette de belirtildiği gibi Müslümanlar izzetlerini koruyor." diye belirtti.

Terör şebekesinin Müslümanlara yönelik bir daha zulüm yapmasına kesinlikle fırsat verilmemesi gerektiğine vurgu yapan Necim Doğan, "Onların yaptıkları zulümleri her gün görüyoruz. Onlara karşı başlatılan bu harekâtı haklı görüyoruz. İnşallah zafer Müslümanlarındır. Şu an nasıl bir destek sunulması gerekiyorsa o desteği vermeli, ne gerekiyorsa yapmalıyız. Artık onların memeliyiz." dedi.

"Böyle bir zaferi bizlere nasip ettiği için Rabbime binlerce kez şükürler olsun"

"Allah israiloğullarını kahru perişan etsin, Müslümanlara zafer versin" diyerek dilinden dualarını eksik etmeyen Salih Çelik, "Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Allah'tan yardım istiyoruz.  Devletler uykuda, maddiyata dalmışlar, Müslümanlara hiçbir katkıları yok." ifadelerine yer verdi.

Gerek alanlarda gerekse sosyal medya platformlarında başlatılan kıyama destek verilmesi gerektiğini söyleyen Aleyna Müjde ise şunları dile getirdi:

"Çok şükür bugünlere gelebildik, artık kıyamı görebiliyoruz. Ümmetin sözle değil icraate geçmesini istiyoruz. Sosyal medyalar boşuna değil, gerekli ilgi gösterilmeli, kıyama geçtiğimizi hissettirmeliyiz."

BU süreçte özellikle Müslümanların yek vücut olması gerektiğine dikkat çeken Reyhan Nehir, "İlk duyduğum andan beri gözlerim dolmuş. Uzun zamandır beklediğim bir şeydi. Böyle bir zaferi bizlere nasip ettiği için Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Müslümanlar hep beraber ayağa kalkmalı ve biri sustuğunda öteki onun suskunluğunu gidermeli. Hiçbir Müslümanın bu kıyamda sessiz kalmaması, herkesin bir ruh ve beden gibi ayakta olması gerekir." dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55