,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 27 °C

Diyarbakır Umut Kervanı ihtiyaç sahibi aileler yararına kermes düzenliyor

Diyarbakır Umut Kervanı ihtiyaç sahibi aileler yararına kermes düzenliyor
Yetim, mağdur ve kimsesizlere yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan Diyarbakır Umut Kervanı, 2-8 Ekim tarihleri arasında ihtiyaç sahibi aileler yararına 15 Temmuz Şehitleri Parkında kermes düzenleyecek.

Diyarbakır Umut Kervanı'nın ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmaları devam ediyor.

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik başta gıda olmak üzere ayni, nakdi ve barınma gibi alanlarda yardım faaliyetlerinde bulunan Diyarbakır Umut Kervanı, hayırseverlerin destekleriyle düzenleyecekleri kermesten elde edecekleri gelirle binlerce yoksul aileye ulaşmayı hedefliyor.

Diyarbakır Umut Kervanı daha önceki yıllarda da giyim, ayakkabı, el işleri, yöresel yemekler, temel ihtiyaçlar, aperatif yiyecekler gibi stantlardan oluşan kermeslerde yüzlerce hayır sahibi ile tanışma fırsatı buldukları gibi elde ettikleri gelirle binlerce mağdur aileye yardım ulaştırma imkânı buldu.

Merkez Kayapınar ilçesi 15 Temmuz Şehitleri Parkı (Park Orman) alanında yaklaşık bir hafta sürecek olan kermesin amacı ve içeriği hakkında açıklamalarda bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Başkan Yardımcısı Abdurrahim Karadeniz, tüm Diyarbakır halkını düzenleyecekleri kermes alanına davet etti.

"Düzenleyeceğimiz kermesimize tüm Diyarbakır halkımızı davet ediyoruz"

Karadeniz, "Diyarbakır Umut Kervanı olarak her yıl yaptığımız gibi bu yılda 15 Temmuz Şehitleri parkında 2-8 Ekim tarihleri arasında Yetim, mağdur ve kimsesizlerin yararına kermes düzenleyeceğiz." dedi.

Kermeste başta ev yemekleri olmak üzere bay-bayan ve çocuk giyimi, ayakkabı, zücaciye, battaniye, halı, kırtasiye malzemeleri ve temel gıda maddeleri bulunacağını belirten Karadeniz, kermeste hazırlanan yemekleri talep durumunda esnaflara servis hizmetinde de bulunacaklarının altını çizdi.

Kermes ile ilgili afişleri kentin belirli kavşaklarına astıklarını sözlerine ekleyen Karadeniz, "Yetim ve mağdur ailelerin mağduriyetlerini giderebilmek ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek için hayırseverlerle mağdur aileler arasında her zaman köprü olduk ve olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Tüm Diyarbakır halkını kermes alanına davet çağrısında bulunan Karadeniz, "2-8 Ekim Tarihlerinde düzenleyeceğimiz kermesimize tüm Diyarbakır halkımızı davet ediyoruz. Şimdiden kermese yapacakları katkılarından dolayı tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Rabbim hayırlarını kabul etsin." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55