,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 21 °C

Direniş, işgal tanklarını hedef alıyor, siyonist askerleri ölü ve yaralı bırakıyor

Direniş, işgal tanklarını hedef alıyor, siyonist askerleri ölü ve yaralı bırakıyor
Gazze'deki direniş hareketleri, Aksa Tufanı harekatının 97. gününde de işgal araçları ve askerlerini hedef alıp onları "sıfır mesafeden" etkisiz hale getirmeye devam ediyor.

Kassam Tugayları, Aksa Tufanı harekatının 97. Gününde gerçekleştirdikleri operasyonlara ilişkin yaptıkları bilgilendirmede, sabah saatlerinde Kudüs Seriyyeleri ile birlikte Han Yunus şehrinin doğusundaki bir düşman komuta odasını ağır kalibreli havan toplarıyla hedef almayı başardıklarını duyurdu.

Kassam, yine sabah saatlerinde Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin doğusunda Siyonist bir buldozeri "Şawaz" patlayıcısıyla hedef aldığını bildirdi.

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin doğusunda bir evin içinde konuşlanmış bir siyonist piyade kuvvetini "Radiye" anti-personel bombasıyla hedef alan Kassam, işgal saflarında ölü ve yaralıların olduğunu kaydetti.

Han Yunus şehrinin doğusundaki Bani Süheyle bölgesi yakınlarında "Al-Yassin 105" top mermileriyle 3 Siyonist aracı hedef alan Kassam mücahitleri, yine Han Yunus şehrinin doğusunda siyonist bir aracı iki anti-zırh roketiyle imha ederek aracı ateşe verdi.

Han Yunus şehrinin güneydoğusundaki İslam Üniversitesi yakınlarında bir Merkava tankını ve iki siyonist personel taşıyıcıyı Yasin 105 roketleriyle hedef alan Kassam mücahitleri, Han Yunus şehrinde bir binada saklanan özel bir siyonist kuvveti yine Yasin 105 roketiyle hedef alıp makineli tüfeklerle çatıştı ve işgalcileri öldürüp yaraladı.

Bir Merkava tankını daha hedef alan mücahitler, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat kampının kuzeydoğusunda siyonist kurtarma kuvvetlerini havan toplarıyla vurdu.

Kassam Mücahitleri, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinin güneyinde, çok sayıda işgal askerinin çevrelediği Siyonist buldozeri anti-zırh ve anti-personel roketleriyle hedef almayı başardı.

Kudüs Seriyyeleri de Han Yunus'un doğusunda Beni Süheyle civarında düşman askerlerinin oluşturduğu bir topluluğu havan toplarıyla bombaladı.

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye El Balad bölgesinde Siyonist Merkava tankını “Tandum” top mermisi ile hedef alan Seriyyeler, işalin "Kissufim" ve "Ebu Safiye" mevzilerini ağır kalibreli havan toplarıyla bombardımana tuttu.

Kudüs Seriyyeleri mücahitleri, Cibaliye el Balad'daki savaş alanlarından döndükten sonra iki siyonist askeri aracı Tandum roketleriyle hedef aldıklarını ve düşman askerleriyle sıfır mesafeden çatıştıklarını, çok sayıda askerin ölü veya yaralı kaldığını doğruladı.

Seriyyeler, ayrıca Gazze Şeridi'nin kuzeyinde siyonist "Skylark" casus uçağını ele geçirdiklerini duyurarak daha sonra buna ilişkin görüntülerini paylaştı. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55