,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 28 °C

Direniş, Gazze'de iki düşman İHA'sı ele geçirdi

Direniş, Gazze'de iki düşman İHA'sı ele geçirdi
Kassam Tugayları, Gazze'de bugün işgale ait iki adet casus İHA'sı ele geçirdiklerini duyurdu.

Şehid İzzedin El Kassam Tugayları ve direniş grupları, Gazze Şeridi'nin çeşitli saldırı bölgelerinde siyonist işgal kuvvetlerine karşı destansı mücadelesini sürdürüyor.

Kassam Tugayları, mücahitlerin, Mücahid Tugaylarıyla birlikte yaptıkları ortak operasyonda Gazze Şehri'nin doğusunda Siyonist 'Hermes 900' keşif uçağını uçaksavar füzesiyle düşürmeyi başardığını bildirdi.

Kassam ayrıca, Gazze Şehri'ndeki El Zeytun Mahallesi'nin güneyinde siyonistlere ait bir insansız hava aracını kontrol altına aldıklarını duyurdu.

Kassam mücahitleri, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Huzua'nın doğusunda 7 askerden oluşan Siyonist piyade kuvvetlerine karşı iki anti-personel patlayıcı atarak  ölüm ve yaralanmalar meydana getirdi.

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde bir siyonist tankı, Han Yunus şehrinin doğusunda da siyonist D9 buldozerini ve Gazze Şehri'nin Şeyh Aclin bölgesinde bir tankı Yasin 105 roketiyle vurdu.

Kassam Tugayları, El Tuffah Mahallesi'nin doğusunda siyonist bir buldozer ve tankı "Şawaz" patlayıcı ve "Yasin 105" roketi ile hedef aldıklarını kaydetti.

Cebel El-Rays'ın doğusunda işgalcilerin bulunduğu bir komuta merkezi ve siyonist topluluğu havan toplarıyla hedef aldıklarını aktaran Kassam, El-Tuffah ve El-Derac mahallelerinin doğusunda da işgal araçları ve askerlerden oluşan bir topluluğu havan toplarıyla etkisiz hale getirdiklerini bildirdi.

Kudüs Seriyyeleri ise Han Yunus'un doğusundaki Ma'an bölgesindeki İmam Ali Camii'nin etrafındaki düşman askeri yoğunlaşmaları havan toplarıyla bombaladıklarını duyurdu.

Seriyyeler ayrıca, mücahitlerin Bureyc kampının kuzeyindeki Takaddum ekseninde iki siyonist askeri keskin nişancı tüfeğiyle vurduğunu; bunlardan birinin öldürüldüğünü, diğerinin de yaralandığını bildirdi.

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki ileri hatlarda düşman askerleri ve araçlarıyla makineli tüfeklerle şiddetli çatışmalar yaşandığını aktaran Seriyyeler, Siyonistlerin "Merkava" tankını "Sakib" tipi yüksek patlayıcıyla imha ettiklerini, Han Yunus'un kuzeydoğusundaki bir başka tankı da hedef aldıklarını bildirdi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55