,
  • BIST 9987.45
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 29 °C

Direniş, Gazze'de çok sayıda işgal aracını imha etti ve siyonistleri öldürdü

Direniş, Gazze'de çok sayıda işgal aracını imha etti ve siyonistleri öldürdü
Kassam Tugaylarının öncülüğündeki Filistin direnişi, Gazze'de işgalin karadan saldırılarına karşı koymaya devam ederken ağır kayıplar veren siyonistler neye uğradığını şaşırıyor.

Filistin direnişi, Aksa Tufanı operasyonunun üzerinden 28 gün geçmesine rağmen, işgal kuvvetlerinin Gazze Şeridi'ne girme girişimlerine karşı koymaya devam ediyor.

Kassam Tugayları, sahadan sürekli bilgilen aktararak direnişin ortaya koyduğu mücalediyi belgeliyor.

Kassam Tugayları son yaptıkları açıklamada, mücahitlerin Cuhr el-Dik bölgesine giren düşman kuvvetleriyle yaşadıkları çatışma anlarına ait görüntüleri paylaştı.

Tugaylar ayrıca bundan önce çok sayıda siyonist aracı imha ettiğini ve havan toplarıyla işgal kuvvetlerini vurduğunu duyurdu.

Kassam, Erez'in batısına giren işgal araçlarından  oluşan bir topluluğu ağır kalibreli havan mermileriyle bombaladı ve Beyt Lahiya'nın kuzeybatısındaki bir binada saklanan bir işgal kuvvetini TBG mermileriyle hedef alarak sıfır mesafeden 4 askeri öldürdü.

Tugaylar ayrıca  Gazze şehrinin kuzeybatısında "El-Yasin 105" roketleriyle iki siyonist aracın imha edildiğini,  Beyt Lahiya'nın kuzeybatısındaki El-Ameriyah bölgesinde ise El-Yasin 105 roketiyle bir Siyonist aracın hedef alındığını duyurdu..

Ayrıca  Kassam, Gazze şehrinin kuzeybatısında iki işgal aracını ve bir personel taşıyıcıyı El-Yasin 105 füzesiyle imha etti.

Ayrıca Han Yunus'ta  Kassam Mücahidleri, El Amur bölgesine giren işgal kuvvetleriyle silahlı çatışmalara girdi ve El-Yasin 105 roketiyle iki tank ve bir buldozeri imha etti.

Bu bağlamda Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları, savaşçılarının Beyt Hanun sokaklarında düşman kuvvetleriyle yürüttüğü şiddetli çatışmaların ve çok sayıda aracın imha edilmesinin sahnelerini gösteren bir video yayınladı.

Ayrıca El Kassam Tugayları, sivillere yönelik katliamlara tepki olarak Tel Aviv ile Netivot ve Sderot yerleşimlerine füze saldırıları düzenledi.

Öte yandan direnişin ateşlediği havan mermisinin doğrudan siyonist bir tankın üzerine düştüğü ve tankın alev aldığı bildirildi.

Gazze Şeridi'nin kuzeybatı bölgesindeki El-Raşid Caddesi üzerinde ilerleyen işgal tanklarının, şiddetli çatışmalar sonucunda yüzlerce metre geri çekilmek zorunda kaldığı ifade edildi.

Kudüs Tugayları işgal birliklerini ve işgal araçlarını hedef alıyor

Kassam'ın yanı sıra İslami İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Tugayları'na bağlı mücahidler de büyük bir direniş sergiliyor.

Kudüs Tugayları, Gazze şehrinin kuzeybatısındaki Sudaniye bölgesindeki Nawras beldesi yakınlarına giren düşman araçlarını havan toplarıyla bombaladı.

Tugaylar,  Sufa, Holit ve Nir Shaq'taki işgal kuvveti topluluğunun yoğun füze bombardımanıyla hedef alındığını duyurdu. Ayrıca Kudüs Tugayları, Gazze'nin kuzeybatısındaki binicilik kulübü yakınlarına giren düşman kuvvetlerini havan toplarıyla bombaladı. (İLKHA)

http://

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55