,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 20 °C

Depremzedelerden Umut Kervanı gönüllülerine teşekkür

Depremzedelerden Umut Kervanı gönüllülerine teşekkür
6 Şubat 2023 Pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından çok büyük yıkım gören Adıyaman'da depremin ilk gününden itibaren aşevi kuran Umut Kervanı Vakfına vatandaşlar teşekkür etti.

Depremin yüzde 68.1 yıkıma neden olduğu Adıyaman'da Umut Kervanı Vakfının çalışmalarını değerlendiren vatandaşlar çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdi.

"Günlerdir ilk defa çiğköfte yedik"

Mehmet Mustafa Yılmaz

Umut Kervanı gönüllülerine teşekkür eden Mehmet Mustafa Yılmaz, "Umut Kervanı'nda gönüllü olarak çalışan arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Her gün burada ellerinden gelen bütün hizmetleri yapıyorlar. Bizler için buradaki çok değerli Okan kardeşimiz çiğköfte yoğurdu. Bu deprem sürecinde ilk defa el ile yoğrulmuş bir çiğköfte yeme nasip oldu. Hepsine teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun." ifadelerini kullandı.

"Allah hepsini kazadan beladan korusun"

Zeliha Akman

Yapılan yemeklerin hijyenik bir ortamda piştiğini ve lezzetli olduğunu dil getiren Zeliha Akman, "Umut Kervanı çalışanlarının hepsine teşekkür ederim. Yemekleri dört dörtlük çıkıyor. Allah hepsini kazadan beladan korusun. Biz onların hepsinden razıyız. Bizler için bütün çalışmaları yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

"Bizim için yoruluyorlar"

Fatma Ürder

Umut Kervanı çalışanlarının vatandaşlar için yorulduğunu dile getiren Fatma Üder, "Umut Kervanı çalışanlarının hepsinden razıyız, bizler için yoruluyor. Bizim için o kadar çabalıyorlar ki bir kişi değil, on kişi değil binlerce kişi bizim için çabalıyor. Rabbim hem bu dünyada hem öbür dünyada sizlere güzellikler versin. Çok memnunuz. Yapılan yemeklerden de çok memnunuz. Gençler, yaşlılar gelip sırada yemeğimizi alıyoruz. Bizlerle çok güzel ilgileniyorlar." şeklinden konuştu.

"Allah hepsinden razı olsun çok güzel çalışmalar yapıyorlar"

Topaloğlu, "Allah hepsinden razı olsun çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Bizler için sürekli gayret ediyorlar. Ben deprem nedeniyle evi yıkılan insanlar çadırlarda mağdur olurken evleri yıkılmamış olan kişilerin gelip ihtiyaç sahibi gibi malzeme almasını doğru bulmuyorum. Bu kişiler çadırlarda mağdur olan kişilerin daha da mağdur olmasına neden oluyor." dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55