,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 22 °C

Denizlerde fırtına bekleniyor

Denizlerde fırtına bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta Karadeniz açıklarında fırtına; Orta Karadeniz, Batı Akdeniz ile Van Gölü’nde fırtınamsı rüzgar beklendiğini belirtti.

MGM'den yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz (Mersin hariç), İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu (Malatya ve Kars dışında), Güneydoğu Anadolu ile Çankırı, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin edilirken denizlerde de fırtına ve fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz’in açıkları sağanak yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve güneybatıdan 4 ila 6, doğusu 7, doğusunun açıkları 8; Doğu Karadeniz'de güney ve güneydoğudan 2 ila 4 yer yer 5, batısı batı ve güneybatıdan 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Orta Karadeniz 2,5 m, açıkları 3,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde doğusu yer yer pus ve sisli, akşam saatlerinde doğusu yağmurlu; Güney ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m; Görüş: İyi, yağış ve pus anında orta; sis anında zayıf.

Ege: Parçalı ve az bulutlu, açıkları sabah saatlerinde çok bulutlu; Rüzgar: Kuzey Ege'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5; Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, güneyi 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Güney Ege’nin güneyi yer yer 2,5 m; Görüş: İyi.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan, akşam saatlerinde Antalya Körfezi güneybatıdan 3 ila 5, batısı kuzeybatıdan 6, akşam saatlerinden itibaren batısı 7; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, sabah ve gece saatlerinde kuzeydoğudan 3 ila 5, akşam saatlerinde batısı ile gece saatlerinde açıkları batı ve güneybatıdan 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

Van Gölü: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı; Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 4 ila 6, öğle saatlerinde 7 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75 m; Görüş: İyi, yağış anında orta. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55