,
  • BIST 10045.74
  • Altın 2386.395
  • Dolar 32.3785
  • Euro 34.5298
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 21 °C

Damat dehşetinin ayrıntıları belli oldu

Damat dehşetinin ayrıntıları belli oldu
Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bir kişi, miras anlaşmazlığı nedeniyle kayınvalidesini, baldızını ve eşinin amcasını tabancayla öldürdü. Eşi ile diğer baldızını yaralayan şahıs, küçük oğlunu da yanına alarak otomobiliyle kaçtı.

Gaziantep'te bir kişi, miras anlaşmazlığı nedeniyle kayınvalidesini, baldızını ve eşinin amcasını tabancayla öldürüp, eşi ile diğer baldızını yaraladı.

Olay, Şehitkamil ilçesi 8 Şubat ve Fıstıklı mahallelerinde meydana geldi. İddialara göre, E. Daşdelen ile eşinin akrabaları arasında miras anlaşmazlığından dolayı tartışma çıktı. Daşdelen, 5 yaşındaki oğlu ile birlikte otomobiliyle gittiği 8 Şubat Mahallesi'nde dükkanın karşısındaki parkta oturan eşinin amcası Bayram Şahin'i (69) tabancayla başından vurdu. Kanlar içinde yere yığılan Şahin, olay yerinde hayatını kaybetti.

Daşdelen, daha sonra ise aynı mahallenin başka sokağında ikamet eden baldızı Semra Yaprak'ın (27) evine gitti. Burada tabancasıyla baldızı Yaprak'a art arda ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan Yaprak, ağır yaralandı.

Otomobiliyle buradan ayrılan Daşdelen, kayınvalidesi Özden Şahin'in Fıstıklık Mahallesi'nde bulunan evine gitti. Burada da kayınvalidesi Özden Şahin'i, eşi Sultan Daşdelen'i (31) ve baldızı Dilek Çakmak'a (36) yanındaki tabancasıyla art arda ateş etti ve ardından oğlu ile birlikte otomobiliyle kaçtı.

Kayınvalide Şahin ve kızı Dilek Çakmak, olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Sultan Daşdelen ise ağır yaralandı.

Yaralılar, haber verilmesi üzerine olay yerlerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kentin üç ayrı noktasında meydana gelen saldırılarda kurşunların hedefi olan Özden Şahin, Bayram Şahin ve Dilek Çakmak'ın cenazeleri olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Saldırıda hayatını kaybettiği belirtilen eşi Sultan Daşdelen ve baldızı Semra Yaprak'ın ise acil serviste yapılan kalp masajı ile hayata döndürüldüğü belirtildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan ağır yaralı kız kardeşlerin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay yerlerine sevk edilen çok sayıda polis, mahallelerde geniş güvenlik önlemi aldı. Olayın ardından kaçan saldırgan Daşdelen'i yakalamak ve yanındaki oğlu E.D'yi kurtarmak için çalışma başlattı.

Valilik açıklama yaptı

Olayla ilgili yazılı bir açıklama yapan Gaziantep Valiliği de üç ayrı adreste meydana gelen olaylarda 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin de ağır yaralandığını açıkladı.

Açıklamada, "Gaziantep ilinde 4 Şubat 2019 tarihinde 10.30 sularında meydana gelen aile içi şiddet ve tartışma olayında, 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı. Halen firarda olan ve ekipler tarafından aranılan şüpheli E.D'nin peş peşe gittiği 3 ayrı adreste ateşli silah kullanarak kasten öldürme ve yaralama fiilini işlediği belirlendi. Olayda B. Ş. (69), D. Ç. (36) ve Ö. Ş. (60) hayatını kaybetti, ağır yaralanan S. Y. (27) ve S.D. (31) ise kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı." denildi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55