,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 21 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazına ilişkin, "Şu an itibariyle bir taraftan sismik araştırmalar bir taraftan sondaj çalışmaları devam ediyor ki bu rezervi artırmak, üretimi artırma noktasında." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazını HÜDA PAR Genel Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu ile birlikte Ayasofya-i Kebîr Câmi-i Şerîfi'nde eda etti.

Cumhurbaşkanı  Erdoğan, bayram namazının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, camiden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Filyos'ta çıkarılan doğal gazla ilgili soruya Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dün akşam söylenmesi gereken ne varsa Karadeniz doğal gazıyla ilgili söyledik. Öncelikle 1 ay, ardından da 1 yıl olmak üzere ücretsiz şekilde Karadeniz doğal gazını milletimizle buluşturacağız. Rabbim inşallah tüm rezervimizi bereketli kılsın. Ülke genelinde Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız artık doğalgazımızın girmediği il ilçe bırakmayacak. Bu yoğunlukla yüklenecek. Şu an itibariyle bir taraftan sismik araştırmalar bir taraftan sondaj çalışmaları devam ediyor ki bu rezervi artırmak, üretimi artırma noktasında." şeklinde cevap verdi.

cumhurbaskani-erdogan-ayasofya-camii-002.jpg

Seçim süreciyle ilgili soruyu da yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yarın Nurdağı'nda ardından Gaziantep'te olacağını söyledi.

Erdoğan, "Yetiştirebilirsem belki Hatay'a da geçme durumum olacak. Bölgedeki turları inşallah devam ettireceğiz. Daha sonra tabi açılışlardan çok mitinglere ağırlık vereceğim. Bu konuda İstanbul ilçeleriyle, Ankara ilçeleriyle çalışmaları devam ettirirken, şehir mitinglerimizi de Artvin, Rize'den başlamak üzere Trabzon, Giresun, Ordu, bu şekilde devam ettireceğiz. Planlamaları seçim koordinasyon merkezimiz yapıyor. Bu istikamette çalışmalarıma devam edeceğim. Gidilmemiş il bırakmak istemiyoruz, ben yalnız çalışmıyorum. Aynı zamanda tüm kabine üyesi arkadaşlarımız da yoğun şekilde çalışıyorlar. Adaylarımızın yoğun çalışmaları var, bu şekilde inşallah kalan süreyi dolduracağız. Bütün hedefimiz 14 Mayıs'ı başarılı şekilde tamamlamak." diye ekledi.

cumhurbaskani-erdogan-karadeniz-gazi-aciklamasi-001.jpeg

"TOGG'un sadece ulusal değil uluslararası marka olduğunu da dünya görecek"

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in TOGG deneyimi ve TOGG'la ilgili soruyu yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Teslimat tırlarımız zaten yollarda. Bunun dışında değerli kardeşim İlham Aliyev'e aynı şekilde gönderdik, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'e aynı şekilde gönderdik. Bunu diğer liderlerle de inşallah paylaşacağız. TOGG'un sadece ulusal değil uluslararası marka olduğunu da dünya görecek. Şu an itibariyle lider dostlar, kardeşler çok çok memnunlar. İnanıyorum ki ülkemde de TOGG'u tercih edenler de memnun kalacaklar" diye konuştu.  

cumhurbaskani-erdogan-ayasofya-camii-001.jpg

AK Parti Çukurova İlçe binasına saldırı

AK Parti Çukurova İlçe binasına saldırıyla ilgili soru üzerine ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bazı parti başkanlarının yaptığı şekilde değerlendirme içerisine girecek değilim. Ondan bir rant beklentisi içerisinde de değilim. Terörist teröristliğini, eşkıya eşkıyalığını her yerde, her zaman yapacaktır. Çukurova ilk değildir. Biz terör bölgelerinde bunları çok yaşadık, bu konuda şehitler de verdik. Bunlardan bir haber olan bazı parti başkanları böyle kendilerine İstanbul'da saldırı olunca bunu ranta dönüştürmenin gayreti içerisine girdiler. Ardından da bu olay gerçekleşti. Biz siyasette bu işlere yabancı değiliz. İlk defa olan şeyler de değil. Dolayısıyla zaten İçişleri Bakanlığımız, emniyet teşkilatımız bu eşkıyayı anında yakaladılar. Gereken şeyler de şu an itibariyle yargıda yapılıyor" diye konuştu.

Erdoğan daha sonra gazetecilerle bayramlaşarak çikolata ve börek ikram etti. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55