,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 27 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partili belediyelere çağrı: Su tarifesinde indirim yapın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partili belediyelere çağrı: Su tarifesinde indirim yapın
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili belediyelerden KDV indirimini su faturalarına yansıtması için çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Hak ve özgürlükleriyle, güvenliğiyle, huzuruyla, zenginliğiyle, refahıyla büyük ve güçlü Türkiye güneşinin doğuşu Allah’ın izni ile çok yakındır” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.

Konuşmasında 2023 yılının ülke ve millet için bir dönüm noktası olacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye bu seçimde, demokrasisi ve kalkınmasıyla eskinin köhne devirlerine dönüşle, aydınlık geleceğine yürüyüş arasında kritik bir tercih yapacaktır. Milletimiz bugüne kadar girdiğimiz hiçbir mücadelede, hamdolsun, bizi yalnız bırakmadı” dedi.

“TARİHÎ BİR ATILIMIN, EN ÜST LİGE ÇIKMA HAMLESİNİN İÇİNDEYİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün ülke olarak, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri hâline gelmemizi sağlayacak tarihî bir atılımın, radikal bir dönüşümün, en üst lige çıkma hamlesinin içindeyiz” şeklinde konuştu.

Her mücadeleleri gibi bunu da başaracaklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, devamında şunları kaydetti: “Elbette bu durumun farkında olan sadece biz değiliz. Milletimizi iki asırdır demokraside ve kalkınmada geri bırakmak için her yola başvuranlar da bu hakikati görüyor. Türkiye’nin önünü kesmek için hem kendi siyasi ve ekonomik güçlerini sonuna kadar kullanıyorlar, hem de içerideki araçlarını seferber ediyorlar. Bizimle birlikte bunlar için de 2023 bir kader seçimidir. Sizlerden, bu açık ve gerçek fotoğrafı, önce kendi arkadaşımızla, onlar vasıtasıyla da tüm milletimizle paylaşmanızı istiyorum.”

Her büyük dönüşüm gibi, bu süreçte de sancılar çekileceğini, bedeller ödeneceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimizin 2018’den beri devam eden ekonomik dalgalanmalar, özellikle de hayat pahalılığı sebebiyle sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Ülkenin ve devletin tüm kaynaklarını seferber ederek, çalışanlarımız başta olmak üzere her kesimin gelirlerini artırarak, insanlarımızın yanında olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Dünkü kabine toplantımız sonrasında yaptığımız millete seslenişte bu yönde aldığımız yeni kararları kamuoyumuzla paylaştık. Tarım desteklerinden enerjiye, KDV indirimlerinden gençlerimize yönelik adımlara kadar her alanda toplumumuzun tüm kesimlerini rahatlatacak birçok müjde açıkladık” diye konuştu.

“FIRSATÇILIK VE AÇGÖZLÜLÜK YAPARAK HALKIMIZI MAĞDUR EDENLERE YAPTIKLARININ HESABINI SORACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde çokça gündeme gelen elektrik tarifeleri konusunda, ilgili kurumlara, vatandaşlar lehine yeniden bir değerlendirme yapılması talimatını verdiklerini de söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kurdaki dalgalanmaların önüne geçtiğimiz, istihdamı, üretimi ve ihracatı artırarak büyümeyi sürdürdüğümüz gibi, hayat pahalılığının belini de biz kıracağız. Tekrar ediyorum, marketler, çarşı, pazar; eğer vatandaşlarımıza hububatta, meyvede sebzede hâlâ zulmetmeye devam ediyorsanız, tüm dolaşan teftiş ekiplerimizle, denetim ekiplerimizle sizlerin sırtına bineceğiz. Onun için belediyelerimiz, çarşıyı, pazarı, marketleri çok sıkı denetime alacaklar. Bu çerçevede küresel dengesizliklerden kaynaklanan sorunlara çözüm ararken, fırsatçılık ve açgözlülük yaparak halkımızı mağdur edenleri de affetmeyecek, hepsinden yaptıklarının hesabını soracağız” dedi.

Her şeyin sırasıyla olacağını, her şeyin vakti geldiğinde yapılacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugüne kadar nice mücadeleleri beraberce zafere ulaştırdığımız milletimiz müsterih olsun. Biz 20 yıl milletimize zulmetmedik. Nasıl milletimizi huzurlu kıldıysak, bundan sonra da huzurlu kılacağız. Hak ve özgürlükleriyle, güvenliğiyle, huzuruyla, zenginliğiyle, refahıyla büyük ve güçlü Türkiye güneşinin doğuşu Allah’ın izni ile çok yakındır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: tccb / HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55