Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel ile tabii ki görüşürüz, neden görüşmeyelim?
Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 106. açılış yıl dönümü resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, “Ben iktidar partisiyim, o da ana muhalefet partisi. Tabii ki görüşürüz, neden görüşmeyelim?” dedi.
Cumhurbaşkanı, sürecin herhangi bir engelle karşılaşmadan ilerlediğini vurgulayarak, güvenlik politikalarının kararlılıkla sürdürüldüğünü belirtti. Erdoğan, ana muhalefetle görüşmeye açık olduğunu da dile getirerek, “Ben iktidar partisiyim, o da ana muhalefet partisi. Tabii ki görüşürüz, neden görüşmeyelim?” dedi.
Erdoğan’ın açıklamaları, hükümetin terörle mücadele stratejisinde süreklilik ve istikrar vurgusu olarak değerlendirildi. Sürecin olumlu şekilde devam ettiğini ifade eden Cumhurbaşkanı, Türkiye’nin güvenlik ve istikrarını önceleyen politikaların aynı hızla sürdürüldüğünü kaydetti.
Kaynak:İLKHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.