,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 24 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde daha nice müjdelerle sizlerle olmaya devam edeceğiz. Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Ulaşım Sektörü Buluşması’nda konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde 49,5 oy almalarına rağmen, sistemin yüzde 50 artı 1 oy şartı sebebiyle ikinci tura kaldıklarını belirten Erdoğan, "Milletimizin bu iradesinin de başımızın üstüne yeri var. İkinci turda milletimizin bize rekor bir oy ile cumhurbaşkanlığını 5 yıllığına teslim edeceğine inanıyoruz. Bunun için şimdiden ülkemize kazandırdığımız eserlerin yarım kalmaması için neler yapacağımıza bakıyoruz. Hizmetleri daha da ileri taşımak için neler yapacağımıza bakıyoruz." dedi.

"Bizim kimse ile pazarlığımız yok"

Erdoğan, "Niye bu kadar kendimizden eminiz biliyor musunuz? Çünkü bizim kimse ile pazarlığımız yok. Biz sadece ve sadece milletimizin emrindeyiz. Biz bunlar gibi talimatı Kandil'den almıyoruz. Biz karanlık odalarda terör örgütünün uzantıları ile pazarlığa girmiyoruz. Biz rabbimize sığınıyoruz ve talimatı milletimizden alıyoruz. Şu anda sadece ülkemize eser kazandırmanın peşindeyiz." diye konuştu.

"Şu Avrasya Tüneli olmasaydı halimiz nice olurdu? Şehitler köprümüz işimizi kolaylaştırıyor. Bir de Yavuz Sultan olmasa halimiz nice olurdu? Osmangazi Köprüsü olmasaydı halimiz nice olurdu? Çanakkale Köprüsü olmasaydı halimiz nice olurdu?" diye soran Erdoğan, "Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe ortaya çıkan kaynağı insanlarımızın hayatına yansıtacak programlar hazırlıyoruz. Karadeniz gazını ülkemize kazandırdıktan sonra yaptıklarımızı gördünüz. 1 ay boyunca halkımıza ücretsiz olarak ulaştırdık. Şimdi sırada Gabar var. Bu Kılıçdaroğlu'nun el el e kol kola olduğu bu teröristler sebebiyle bu Gabar petrolü yıllarca çıkarılamamıştır. Bu petrolü belli bir seviyeye getirdiğimizde akaryakıtta da aynı şeyi yapacağız. İnsanlarımızı rahatlatacağız. Akaryakıtta özel sübvansiyonlarla halkımızı rahatlatacağız. Asgari ücretten memur ve emekli maaşlarına kadar her konuda benzer adımlar atıyoruz. Türkiye Yüzyılını milletimizin yükünü hafifleterek inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek"

Ticari araçlara erişimi kolaylaştırdıklarını belirten Erdoğan, "Bugün de Halkbank vasıtasıyla 1,5 milyon liraya kadar hazine destekli taşıt kredisiyle yanınızda yer alıyoruz. Gençlerimizin kendi işlerini kurmalarını teşvik etmek amacıyla, sigorta primlerini ödüyoruz. Önümüzdeki dönemde daha nice müjdelerle sizlerle olmaya devam edeceğiz. Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek." şeklinde konuştu.

Erdoğan, şöyle devam etti:

"Vergileri düşürerek esnafımıza ve çiftçimize özel sübvansiyonlar yaparak, insanımızı rahatlatacağız. Tek parti faşizminden darbelere, terör örgütlerinin üzerimize salınmasına kadar her şeyde bizi oyun dışında tutma planı vardı. Ülkenin kaynaklarını Londra tefecilerine akıtmaya devam etseydik inanın bizden kıymetlisi olmazdı. Ama biz sadece milletimizin hayır duasını istedik ve bunun için çalıştık. Bu  bereketin gerisinde millet için çalışmak, mücadele etmek ve alın teri dökmek vardır. Eksikliklerimiz şüphesiz vardır. Hatasızlık bizim inancımıza uymaz. Milletimizin refahı için verdiğimiz mücadele samimiydi. 15 Temmuz'dan tankların toplara bombalara meydan okurken de samimiydik. Sizler bu mücadelenin hepsinde bizimle beraberdiniz. Rabbime beni böyle bir milletin mensubu, kardeşi kıldığı için hamd ediyorum. Yahu siz ne güzel insanlarsınız! Sizler ne yüreği pek, gönlü zengin, kalbi vatan ve millet sevgisi ile çarpan insanlarsınız."

"Depremzedeye hakaretle siyaset olmaz"

"Cumhur İttifakı ile koalisyon masası ittifakının nasıl ortaya çıktığını herhalde anlatmaya gerek yok." diyen Erdoğan, "Karşımızdaki adaya kimlerin yol ve destek verdiğini sizler çok iyi biliyorsunuz. Buna rağmen geride kalınca nasıl zıvanadan çıktıklarını, sağa sola tehditler savurduklarını hep birlikte gördük. Terör örgütü ve uzantısı 2. tur için CHP genel başkanına desteğini hemen açıkladı. Kendi içlerinde hesaplar biraz karışık. En azından bölücü terör örgütünün desteğini sağlama aldı. Kılıçdaroğlu hemen insanlarımızı kutuplaştırmaya başladı. Helalleşme birden yerini faşist bir söyleme bıraktı. Milleti tehdit ederek, hakaret ederek siyaset olmaz. Depremzede vatandaşlarıma hakaret ederek siyaset olmaz. Bu cumartesi pazar ve salı 6 tane deprem ilini ziyaret edeceğim. Bunların yaptıklarını gördünüz. CHP'li belediyeler ve bu parti ile irtibatlı sivil toplum kuruluşları, yardımları kesmekten, çadırları toplamaya her türlü rezilliği sergiliyorlar. Tekirdağ'da kaldıkları oteli boşalttırdılar. Daha dün bedava ev vaad ediyorlardı. Bugün kapı dışarı ediyorlar Düşünün ki bunlar daha kaybettikleri bir seçimde böyle sağa sola saldırıyor. Seçim sonucu tam tersi çıksaydı düşünmek bile istemiyorum." diye ekledi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55