Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Yargıda Birlik Derneği mensuplarına hitap ediyor.
İşte o konuşmadan satır başları
Ülkeme ve şahsıma kurulan bazı tuzakları görmekte zaman zaman geç kaldığımızı görüyorum. 367 garabetinden kapatma davasına kadar öyle şeylerle karşımıza çıktılar ki hukuk adına biz utandık. İşte FETÖ böyle bir dönemde yargının içine sızmaya başladı, tabi bunun 40 yıllık bir süreci var, bu kadar kısa sürede olmadı.
SAMAN ALTINDAN SU YÜRÜTTÜLER
Bu örgütün zihin dünyası her türlü iyi niyete istismara açık olduğu için bir çok yerde saman altından su yürüttüler. Yargıyı verdiğimiz desteği bu örgüt kendi militanlarına yer açmak için kullandı.
O DÖNEMDE YARGIYA MÜDAHALE EDEMEDİK
Bir davada tek bir masum bile mağdur ediliyorsa orada adaletten söz edilemez. Birtakım tutuklamalarla ilgili şahsımın o dönem verdiği beyanatlar ortadadır. Yargıya o dönemde müdahale edemedik, edemezdik.
17 ARALIK ŞAHSİ MESELEMMİŞ GİBİ GÖSTERİLDİ
17-25 Aralık mevzusunu benim şahsi meselemmiş gibi göstermeye çalıştılar. 17-25 Aralık yargıyı ele geçirmeye çalışan bu örgütün kendisini açığa çıkarmasıdır. Örgüt 17-25 Aralık'ta başaramadığını, 15 Temmuz'da TSK içindeki yandaşları ile yapmaya çalıştı.
İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR
Pensilvanya'daki zat utanmadan sıkılmadan bunların hepsi senaryo diyor. Biz senaryonun ne olduğunu biliyoruz, gelecek bunu açık ve net ortaya koyacaktır.
Yargıda birlik derneği kuruldu, iyi ki de kuruldu. Meydanı boş bırakırsanız birileri doldurur. Size söylenen sözlere kulak asmayın, kusura bakmayın ağır olacak ama it ürür kervan yürür. Biz yolumuza devam ediyoruz.
İTİRAFÇIYIM DEYİP, DOĞRUYU SÖYLEMİYORLAR
İçeride olanlardan çok iyi tanıdıklarım var. İtirafçı diye ortaya çıkıyorlar, doğruyu söylemiyorlar, oyuna devam ediyorlar...
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.