,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 22 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun yol açtığı sıkıntıları giderecek adımları kararlılıkla atıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun yol açtığı sıkıntıları giderecek adımları kararlılıkla atıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enflasyonun insanımızın hayatında yol açtığı sıkıntıları giderecek adımları kararlılıkla atıyoruz. Alınan tedbirlerin olumlu sonuçlarını görmeye başladık." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin yaralarının en kısa sürede sarılmasının hükûmetin asli gündemini oluşturduğunu bildirdi.

Asrın felaketi olarak nitelenen depremlerin unutulmasına izin vermeyeceklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesindeki her vatandaşın maddi kaybı telafi edilinceye kadar durmadan, dinlenmeden çalışacaklarını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partiye girişinde tanıştığı AK Parti kadın kolları başkanlarından birinin eşini ve çocuğunu bu felakette kaybettiğini söyledi. Böyle çok kayıplar bulunduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatını kaybedenlerin mekânlarının cennet olmasını diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, millete söz verilen şekilde 319 bin konutun ilk bir sene içinde tamamlanıp hak sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.

"Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız"

Enflasyonun insanların hayatında yol açtığı sıkıntıları giderecek adımları kararlılıkla attıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, alınan tedbirlerin olumlu sonuçlarını görmeye başladıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: "Daha geçen aya kadar en fazla eleştiri konusu olan otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş stabilize oluyor. Emlak ve kira piyasası da yakında dengeye kavuşacaktır. Özellikle bazı ürünlerde tamamen açgözlülükten kaynaklanan fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacaktır. İhracat, istihdam ve yatırımlar noktasında zaten bir sorunumuz yok. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah bu konuda da gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız. Üniversiteli gençlerimize ve ev hanımlarına meydanlarda verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. İnşallah onları da tek tek yerine getireceğiz."

"Bizim siyaset anlayışımızda millete hesap sorulmaz, millete hesap verilir"

Türkiye'yle ilgili bir taraftan bu politikaları hayata geçirirken diğer taraftan parti içinde de seçim sonuçlarıyla ilgili muhasebe yaptıklarını bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nerede eksiğimiz varsa gideriyor, kusurumuz olmuşsa düzeltiyor, güçlü olduğumuz yanlarımızı daha da tahkim ediyoruz." dedi.

Mesajlarını vatandaşlara yeterince ulaştırmadıkları bölgelerde yüz yüze iletişime daha fazla yoğunlaştıklarını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, oyunu alamadıkları her vatandaşla irtibat kurmanın, sıkıntının kaynağını bularak çözüme kavuşturmanın "boyunlarının borcu" olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hep söylediğim gibi, bizim siyaset anlayışımızda millete hesap sorulmaz, millete hesap verilir. Milleti suçlamak yerine kabahati millette aramak AK Parti'nin değil ancak faşist CHP zihniyetinin hareket tarzıdır." dedi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55