,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 21 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına girme hedefindeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına girme hedefindeyiz
AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı vizyonuyla da, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına girme hedefiyle, çok daha büyük başarıları milletimizin emrine sunmakta kararlıyız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “2023 hedeflerimizle, Cumhuriyetimizin ilk yüzyılında yapılanları üçe, beşe, ona katlayan eser ve hizmetleri ülkemize kazandırdık. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla da, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına girme hedefiyle, çok daha büyük başarıları milletimizin emrine sunmakta kararlıyız” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Grup Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.

TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen 2023 yılı merkezî yönetim bütçesinin ülkeye ve millete hayırlı olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan görüşmelerin ardından yaklaşık 4,4 trilyon lira gideri ve 3,8 trilyon lira geliri olan bir bütçeyi ülkeye kazandırdıklarını kaydetti.

“Hükûmetlerimizin 20. ve Cumhuriyetimizin 100. yılı bütçesinin ilk hazırlık aşamalarından kanunlaşmasına kadar geçen sürede emeği, katkısı olan herkesi tebrik ediyorum” sözleriyle konuşmasına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Genel Kurulda, 12 gün boyunca süren oturumlarda, birkaç tatsız görüntü dışında demokratik bir olgunlukla müzakereleri yürüterek sonuçlanmasını sağlayan milletvekillerinin her birine teşekkürlerimi sunuyorum. Her vakit olduğu gibi bu bütçeyi de milletin bütçesi olarak hazırladık ve inşallah öyle de uygulayacağız” ifadelerini kullandı.

“CUMHURİYETİN İLK YÜZYILINDA YAPILANLARI ÜÇE, BEŞE, ONA KATLAYAN ESER VE HİZMETLERİ ÜLKEYE KAZANDIRDIK”

Bugüne kadar, 2023 hedefleriyle, Cumhuriyetin ilk yüzyılında yapılanları üçe, beşe, ona katlayan eser ve hizmetleri ülkeye kazandırdıklarına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye Yüzyılı vizyonuyla da Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına girme hedefiyle, çok daha büyük başarıları milletimizin emrine sunmakta kararlıyız. Yeni nesillere bırakacağımız en büyük mirasın, demokrasi ve kalkınma altyapımızı tüm unsurlarıyla tamamlayarak, Türkiye’yi küresel düzeyde güç ve iddia sahibi bir ülke hâline getirmek olduğuna yürekten inanıyoruz. Bizim milletimize söylediğimiz söz de, verdiğimiz taahhüt de, gençlerimize aşılamaya çalıştığımız özgüven ve umut da budur.”

“Varsın birileri kendi içlerindeki kavgayı, itişmeyi, kakışmayı, hırsı, rekabeti sürekli bize saldırarak örtmeye, gizlemeye, saklamaya çalışsın” değerlendirmesinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimiz, o engin ferasetiyle herkesi hakkın ve hakkaniyetin tartısına çıkartmayı, oradaki okkasına göre davranmayı gayet iyi bilir. Bu ülkeyi, tek parti faşizmine, vesayetin cenderesine, darbecilerin nobranlığına, terör örgütlerinin vahşetine, emperyalistlerin senaryolarına bırakmayan milletimize olan güvenimiz tamdır” dedi.

Kaynak: tccb.gov.tr
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55