,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 21 °C

Büyük Aile Platformu, sapkın örgütlerinin kapatılması için TBMM'ye dilekçe verdi

Büyük Aile Platformu, sapkın örgütlerinin kapatılması için TBMM'ye dilekçe verdi
Büyük Aile Platformu, sapkın örgütlerin (LGBT) propagandasının yasaklanması ve kapatılması için toplanılan 150 bin ıslak imzalı dilekçeyi TBMM'ye gönderdi.

Platformdan yapılan açıklamada, TBMM'nin açılışıyla yeniden gündeme gelen anayasa değişikliğinin kanuni düzenlemeler ile de tahkim edilmesi istenirken, Türkiye'nin dört bir köşesinden gelen 150 bin ıslak imzalı dilekçenin Meclis'e verildiği belirtildi. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Genel Sekreter Serdar Eryılmaz, geçen yıl İstanbul Saraçhane'de "LGBT Propaganda ve Dayatmasına Karşı Büyük Aile Buluşması" ile milletin haklı talebinin dile getirildiğini kaydetti.

Platformun Genel Sekreteri Serdar Eryılmaz konuya ilişkin açıklamalarında şunları söyledi;

Geçen yıl İstanbul-Saraçhane’de “LGBT Propaganda ve Dayatmasına Karşı Büyük Aile Buluşması” ile milletimizin haklı talebi dile getirilmiştir. Bununla birlikte “LGBT propagandasının yasaklanmasına ve örgütlerinin kapatılmasına” ilişkin imza kampanyası yürütülmüş ve 150.000 vatandaşımızdan ıslak imza toplanmıştır.

Ayrıca, bu kutlu BÜYÜK AİLE hareketi hızla büyümeye ve sesini duyurmaya devam etmiştir. Onbinlerce aile ve yüzlerce sivil toplum kuruluşu, 17 Eylül 2023 tarihinde “Çocuklarımız, Ailemiz ve İnsanlık İçin” başlıklı Büyük Aile Buluşmasında, haklı taleplerini ve kararlı duruşlarını ilgili taraflara, ulusal ve uluslararası kamuoyuna bir kez daha sunmuştur.

Talebimiz şudur;

Milli, manevi ve mukaddes değerlerine bağlı kalarak bin yıldır bu güzide toprakları bize yurt kılan şanlı ecdadın asil ve temiz torunları olarak; küresel çetelerin ailelerimizi yok etmek, nesillerimizi bozmak, üremeyi durdurmak, cinsiyetsiz insan tipi oluşturmak için kurduğu, desteklediği ve yaygınlaştırdığı LGBT örgütünün ülkemizdeki faaliyetlerine ivedilikle son verilmesini, yasaklanmasını, gençlerimizi ve çocuklarımızı kurban verdiğimiz bu sosyo-kültürel terörünün durdurulmasını istiyoruz.

Taleplerimiz üç başlıkta somutlaştırılabilir;

1. Basın yayın organları, her türlü kitle iletişim araçları, sosyal medya platformları vb. alanlarda propaganda ve reklam faaliyetlerinin yasaklanması.

2. Sosyo-kültürel terör yapılanmalarına ait dernek, vakıf ve platformların kapatılması.

3. Kamuya açık alanlarda, her türlü kurum ve kuruluşta, okullarda, üniversitelerde ve toplu taşıma araçlarında aktivitelerinin engellenmesi ve kanuni düzenleme yapılması.

Büyük Aile Platformu olarak, Türkiye'nin her köşesinden yükselen vatandaşlarımızın sesini Meclis'e taşımayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, Meclis'te sandalyesi olan tüm partilere gönderdiğimiz yazılarla çağrıda bulunduk. Onların da milletimizin haklı talebine kulak vererek; çocuklarımızı, gençlerimizi ve aile kurumumuzu hedef alan bu tehdide karşı harekete geçmelerini bekliyoruz." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55