,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 27 °C

Bursa'daki siyasi parti ve STK temsilcilerinden Ramazan Bayram mesajı

Bursa'daki siyasi parti ve STK temsilcilerinden Ramazan Bayram mesajı
Bursa'da faaliyet yürüten siyasi parti ve STK temsilcileri yarın idrak edilecek Ramazan Bayramı vesilesiyle verdikleri mesajda, bayramın İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

 

Tüm İslam âleminde olduğu gibi Türkiye'de de geçtiğimiz yılın Ramazan Bayramı salgının gölgesinde buruk geçmişti. Ancak bu yıl Türkiye'deki Müslümanlar, herhangi bir kısıtlama olmadan bir bayram geçirecek olmanın sevincini yaşıyor.

Bursa'daki siyasi parti ve sendika temsilcileri bayramın, ümmetin vahdetine vesile olmasını temenni ederken aynı zamanda bu mübarek günlerde mazlum coğrafyaların da göz ardı edilmemesi gerektiğine vurgu yaptı.

Bursa'daki siyasi parti ve STK temsilcilerinden Ramazan Bayram mesajı

HÜDA PAR Bursa İl Başkanı Mehmet Şimşek, Ramazan Bayramı dolayısıyla İLKHA mikrofonlarından şu mesajı paylaştı:

"İslam ümmetinin ayı olarak adlandırılan bir Ramazan ayının daha sonuna gelerek bayrama kavuştuk. Öncelikle bize bayrama kavuşmayı lütfettiği için Rabbimize hamd olsun. Tüm Bursalıların bayramını tebrik ediyorum. Bayramın tüm insanlığa huzur esenlik, barış ve kardeşlik getirmesine, dünyadaki zulmün sona ermesine ve İslam âlemine hayırlar getirmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bayramımız mübarek olsun."

Bursa'daki siyasi parti ve STK temsilcilerinden Ramazan Bayram mesajı

Bayramlarda kardeşlik bilincinin ön plana çıkması gerektiğini kaydeden Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca ise şu mesajı paylaştı:

"Oruç insanlık tarihinde bütün dinlerde var olan ibadettir. Çünkü insanlığın fıtratı gereği yaşaması gereken bir olaydır. Oruç; kardeşliğin, yardımlaşmanın, nefsi terbiye etmenin ve yoklukları yaşamanın hissedilmesi adına önemli bir ibadettir. Önümüzde duran bayramda da kardeşlik bilincinin öncelikli olduğunu düşünüyorum. Kutuplaşma, insanların birbirine düşman edilmesi gibi durumlar insanlığa hiçbir katkı sağlamayacağı gibi hem Müslümanlara hem de ülkemize bir katkı sunması mümkün değildir. Temel hedefimiz bütün insanlığın kurtuluşunu sağlamaktır. Bu bayramın; algıların bittiği ve yeniden İslam kardeşliğinin oluşması adına katkı sağlamasını umut ederim. İslam âleminin barışına, huzuruna ve birlikteliğine katkı sağlamasını Allah'tan niyaz ederim."  

Bursa'daki siyasi parti ve STK temsilcilerinden Ramazan Bayram mesajı

Bu bayramın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Gökhan Yünkül, "Bayramlar, Allah'ın bir nimeti olmasının yanında milli birlik, beraberlik ve kardeşlik hukukumuz için de bir fırsattır. İnşallah mübarek günlerin tüm hastaların şifa bulacağı, bütün mazlumlar için kurtuluşa vesile olacağı günlerin başlangıcı olmasını temenni ediyorum. Özellikle tüm kamu çalışanlarımızın tüm İslam âleminin bayramını kutluyorum. Bayramın tüm gönüllere, hanelere, evlere, ülkemize ve İslam âlemine huzur, esenlik getirmesini temenni ediyorum. Mazlum coğrafyalara, özelikle Filistin'in ve Kudüs'ün tekrar kurtuluşuna, o mübarek beldelerde ibadet yapacağımız günlerin başlangıcı olmasını temenni ederek bütün herkesin bayramını tebrik ediyorum." temennisinde bulundu. (İLKHA)

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55