Bursa'da bir özel hastanede “hasta limit” iddiasına soruşturma

Bursa'da bir özel hastanede “hasta limit” iddiasına soruşturma
Bursa’da sosyal medyada bir vatandaşın özel hastanede “hekimin günlük hasta limitinin dolduğu” gerekçesiyle ücret talep edildiğini iddia etmesi üzerine, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti; olayla ilgili idari inceleme başlatıldı.

Bursa'da sosyal medyada paylaşılan bir videoda bir vatandaş, çocuğunun rahatsızlanması üzerine gittiği özel hastanede kendisinden ücret talep edildiğini iddia etti.

Videoda, para talebine gerekçe olarak ise “hekimin günlük hasta bakma limitinin dolduğu”nun gösterildiği öne sürüldü.

İddiaların kamuoyunda gündem olmasının ardından Bursa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili idari işlem başlatıldığı bildirildi.

Müdürlükten yapılan açıklamada, sürecin titizlikle takip edileceği ve gerekli incelemelerin gerçekleştirileceği ifade edildi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.