,
  • BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 21 °C

Bursa halkı: Birlik beraberlik olursa yenilmeyecek, aşılmayacak hiçbir güç yok

Bursa halkı: Birlik beraberlik olursa yenilmeyecek, aşılmayacak hiçbir güç yok
Siyonist işgalcilerin Filistin'de uyguladığı soykırım ve işgale karşı, halkları Müslüman ülkelerin liderlerinin artık harekete geçmesi gerektiğini dile getiren Bursalı vatandaşlar, Müslüman ülkelere birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

 

İşgalci siyonistler, 7 Ekim'den bu yana Gazze halkına yönelik vahşice ve barbarca saldırılarına devam ediyor.

Devam eden soykırım ve işgale karşı sessiz kalınmasının kabul edilmeyeceğini dile getiren vatandaşlar, Müslümanların birlik ve beraberliği sağlarlarsa Filistin davasında başarı elde edebileceklerini vurguladı.

"Zalimler ancak güçten anlarlar, başka türlü dilden anlamazlar"

Adem Şemsi İşleyen

Filistin'deki bu zulme karşı bütün İslam ülkelerinin birleşerek kınama değil de başka türlü yollarla karşı koyması gerektiğini belirten Adem Şemsi İşleyen, "Çünkü zalimler ancak güçten anlarlar. Başka türlü dilden anlamazlar. Boykot sonsuza kadar sürmelidir. Müslüman beldesinde salyangoz satmak gibi bir şeydir bu. Herkes elinden geldiği kadar boykotta katkıda bulunmalıdır. Basın yayın organları da milleti boykot konusunda sürekli uyarmalıdır." dedi.

"Siyonist zalimler sadece birlik beraberlik çerçevesinde bu güce sahipler"

Muharrem Elmacı

Öncelikle Müslümanların Filistin konusunda tefrikaya, ayrılığa düşmemesi gerektiğini söyleyen Muharrem Elmacı, "Eğer birlik beraberlik olursa yenilmeyecek, aşılmayacak hiçbir güç yoktur. Siyonist zalimler sadece birlik beraberlik çerçevesinde bu güce sahipler.  Müslümanlar olarak dağınık olduğumuz için hiçbir güce sahip değiliz. Birlik beraberlik olursa Müslümanlar İslam sancağı altında toplanırsa ancak bu davalarda başarı elde edebiliriz. Boykotun etkisi çok olur. Ama Müslümanlar hala boykot konusunda biraz zayıf kalıyorlar." şeklinde konuştu.  

"Halk olarak vicdanen acı çekiyoruz"

Veysel Akın

Duygularını çok ifade edemediklerini anlatan Veysel Akın, "Bombalar atılırken bizler miting yapıyoruz. Vicdanen rahatsızlık duyuyoruz. Artık dünyada düşünceye inanca saygı olmasını istiyoruz. İslam ülkelerinin liderlerinden bir şeyler söyleyen var ama yeterli değildir. Bizler de halk olarak vicdanen acı çekiyoruz. Dua ediyoruz. Vicdan sahibi herkes üzülüyor ama zulmün artık son bulması gerekiyor." diye belirtti.

"Onlar zalimliği tercih ediyorlar"

Muhammed Ali Subaşı, "Çocuklara zarar vermesinler. Onları öldürmesinler. Filistin'i niye işgal ediyorlar ki hiç anlamıyorum. Filistin'i işgal edeceklerine onlarla barışsınlar. Ama onlar zalimliği tercih ediyorlar. Neden bunu yapıyorlar hiç anlamıyorum." diye konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55