Bingöl’de arılı kovan desteği başvuruları devam ediyor

Bingöl’de arılı kovan desteği başvuruları devam ediyor
Bingöl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, arıcılık yapan üreticilerin arılı kovan desteğinden yararlanabilmesi için başvuru sürecinin devam ettiğini duyurdu.

Başvurular, üreticilerin durumuna göre farklı yollarla yapılabilecek. Birlik üyesi olan arıcılar, bağlı bulundukları yetiştirici/üretici örgütleri üzerinden başvuruda bulunabilecek.

Üye olmayan arıcılar ise, il/ilçe tarım ve orman müdürlüklerine müracaat ederek, Arıcılık Kayıt Sistemi (AKS) üzerinden alınacak dilekçe ile başvurularını tamamlayabilecek.

Yetkililer, üreticilerin desteklerden faydalanabilmesi için son başvuru tarihini 7 Kasım 2025 olarak hatırlattı.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.