BESO'dan Reşkotanlılar Derneği'ne ziyaret

BESO'dan Reşkotanlılar Derneği'ne ziyaret
BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, Reşkotanlılar Aşireti Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette, sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliği, toplumsal sorunlar ve ortak projeler ele alındı.

Kurumların STK’lar ve halkla sürekli diyalog halinde olması gerektiğini vurgulayan BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, ziyaretin samimi bir ortamda gerçekleştiğini belirtti.

Çiftçi, diyalog ve karşılıklı dinlemenin toplumdaki kutuplaşmayı azalttığını ifade ederek, BESO olarak yönetime geldikleri günden bu yana ziyaret programlarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çiftçi “Reşkotanlılar Aşireti Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Onur ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldik. Toplumsal sorunlara duyarlılıkları, çözüm odaklı yaklaşımları bizleri ziyadesiyle memnun etti. Çalışmalarımızı, program ve projelerimizi paylaştık. Özellikle toplumsal bir sorun olan madde bağımlılığıyla ilgili ilaçsız rehabilitasyon projemizi anlattık. Bu kapsamda kampüs için yer bulduğumuzu ve kiralama aşamasına geldiğimizi ifade ettik.” dedi.

Ziyaretin verimli geçtiğini belirten Çiftçi “Sivil toplum kuruluşları, toplumu ayakta tutan ve birleştiren yapılardır. Bu nedenle oda olarak her zaman diyalog halinde olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.