,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 18 °C

BESO’dan özel rehabilitasyon merkezleri ve öğretmenlerine seminer

BESO’dan özel rehabilitasyon merkezleri ve öğretmenlerine seminer
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO), kentte faaliyet yürüten özel eğitim kurumlarına ve rehber hocalara, Özel Eğitimde Değerlendirme ve Eğitim Yaklaşımları Eğitimi hakkında eğitim semineri verdi.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO), Rehberlik Araştırma Müdürlüğü (RAM) ve Özel Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu iş birliğiyle seminer düzenledi.

Seminere, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi,  İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Rehberlik araştırma Müdürü Mustafa Çakan, Özel eğitim Dernekler İl Temsilcisi Rezzan Şaşmaz, oda başkanları ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Seminerde bir konuşma yapan Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Abdullah Çiftçi, Özel Eğitimde Değerlendirme ve Eğitim Yaklaşımları konuları hakkında eğitim semineri verdi.

Eğitim seminerinin ardından bir konuşma yapan Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Esnafımızın ticari ve mesleki konularda daha ilerlemeleri için gerekli çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Bugün ki çalışmamız ise uygulamaya koyduğumuz seminerlerimizden ikincisidir. Bugün özel rehabilitasyon merkezlerimiz ve hocalarımızın daha güzel ve faydalı eğitim vermeleri için Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi DR. Abdullah Çiftçi hocamız seminer verdi.” dedi.

BESO’dan özel rehabilitasyon merkezleri ve öğretmenlerine seminer

“İleriki aşamalarda inşallah daha farklı seminerlerimiz de olacaktır”

Her dalda çalışma yapan esnaf için eğitim seminerleri vermeye çalışacaklarını belirten Çiftçi, “Özel rehabilitasyon merkezlerimiz ve hocalarımız, verdikleri eğitimde daha başarılı ve çocuklarımızı daha güzel etmeleri için seminer düzenledik. Seminere katılım güzel ve yoğundu. İleriki aşamalarda inşallah daha faklı seminerlerimizde olacaktır.” açıklamasını yaptı.

“Çocuklarımıza eğitimin en kalitelisini verebilmemiz için bu tür seminerler çok gereklidir”

BESO’dan özel rehabilitasyon merkezleri ve öğretmenlerine seminer

Programın çok verimli geçtiğini belirten özel eğitim dernekler il temsilcisi Rezzan Şaşmaz, “Programımız kurum yöneticileri ve öğretmenlere yönelikti. Nitelik ve kaliteli eğitimin artırılmasıyla ilgili seminer düzenlendi. Çocuklarımıza eğitimin en güzeli ve kalitelisini verebilmemiz için bu tür seminerler çok faydalıdır. Program çok güzel geçti. Programda bize bilgi veren Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi DR. Abdullah Çiftçi hocamıza faydalı bilgiler verdiği için çok teşekkür ediyorum." (İLKHA)



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55