,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 22 °C

BESO Başkanı Çiftçi: Esnafımıza hizmete devam ediyoruz

BESO Başkanı Çiftçi: Esnafımıza hizmete devam ediyoruz
Bir tasarruf finansman şirketi ve Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile oda üyeleri, ev ve araç alımlarında yüzde 15 ile yüzde 25 arasında özel indirimli fiyat uygulamasından faydalanacak.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, oda üyelerinin indirimli hizmet almalarına yönelik projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Çiftçi, bir tasarruf finansman şirketi ile protokol imzalayarak, ev ve araba almak için müracaat edenlerden alınan komisyondan peşinata göre değişkenlik göstererek yüzde 15-25 arasında indirimli hizmet alınabileceğini vurguladı.

Çiftçi, "Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak üyelerimize hizmetlerimiz aralıksız devam etmektedir. Üyelerimizi rahatlatacak ve fayda sağlayacak anlaşmalar yapmaya devam ediyoruz. En önemli projelerimizden olan üyelerimizi TOKİ aracılığıyla ev sahibi yapma çalışmamız TOKİ’nin çalışma sistemini değiştirmesinden dolayı şimdilik bekleme durumundayız ama projemizi uygulamaya koymak içinde çalışmalarımız devam edecektir." dedi.

Esnafı ev sahibi yapmak için çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Çiftçi, "Üyelerimizi ev sahibi yapmanın bir yolu da taksitli bir şekilde ev sahibi yapmaktır. Yeni anlaşmamız üyelerimizi ev ve araba sahibi yapmak içindir. Faizsiz ve taksitli ev sahibi yapan şirketlerden olan EminEvim ile üyelerimiz için indirim anlaşması yaptık. Yaptığımız anlaşma sonucunda ev ve araba almak için müracaat edenlerden alınan komisyondan oda üyelerimiz ve birinci derecede yakınlarına verecekleri peşinata göre yüzde 15-25 arasında indirim yapılacaktır. Bununla beraber herkes gücüne göre taksitlendirme ve ödeme takvimi çıkarabilmektedir." diye konuştu.

Üyeleri için kesintisiz hizmet etmeye devam edeceklerini ve bu gibi indirimli anlaşmaların süreceğini kaydeden Çiftçi, son olarak şunları söyledi: "Ev, araç ve hatta dükkan sahibi olmak isteyen üyelerimiz gidip müracaat ederek ve güncel faaliyet belgelerini göstererek indirimden faydalanabilirler. Detaylı bilgi almak isteyenler isterlerse Alo Esnaf Hattımızı da arayabilirler. Üyelerimize hayırlı olsun. Her zaman dediğimiz gibi oda çalışıyor esnaf kazanıyor." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55