,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 27 °C

"Belediyelerin konserlere ayırdıkları paralar deprem bölgesine aktarılsın"

"Belediyelerin konserlere ayırdıkları paralar deprem bölgesine aktarılsın"
Belediyelerin sponsorluğunda yapılan konserlere ve sanatçılara ödenen ücretlere tepki gösteren Bursa Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Kamil Yıldırım, belediyeler konserlere harcadıkları paraları deprem bölgesine harcamaları gerektiğini söyledi.

 

Gençlere yönelik yapılan toplumun genel ahlaki değerlerini hiçe sayan "Yaz Şenlikleri ve Konserleri"ne tepkiler gelmeye devam ediyor.

Özellikle gençleri sapkın eşcinselliğe özendirip halkın büyük kesimini etkileyen ve belediyeler eliyle yapılan konser ve festivallere bir tepki de Bursa Peygamber Sevdalıları Derneği'nden geldi.

Belediyelerin son yıllarda milyonlarca lira harcayarak bu tür konserleri düzenlemeye başladığını belirten Bursa Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Kamil Yıldırım, Türkiye'de yaşanan asrın felaketi depremlerle ekonomik sıkıntıların had safhada olduğu bir dönemde, belediyelerin mevcut kaynaklarını insanların maddi ve manevi gelişmelerini önceleyen konferanslara ve deprem bölgesine harcanmasının daha yararlı olacağını söyledi.

"Sözde sanatçıların toplumun ahlaki değerlerine açıkça saldırdıkları görülmektedir"

Son yıllarda belediyelerin sosyal etkinlik kapsamında konser etkinliklerini sıkça yaptığını, buraya milyonlarca liranın aktarıldığının müşahede edildiğini söyleyen Yıldırım, "Bu konser etkinliklerinde sözde sanatçıların toplumun ahlaki değerlerine açıkça saldırdıkları görülmektedir. Hiçbir ahlaki değer tanımayan bu sözde sanatçılar, katılımcılarının kahir ekseriyeti olan gençlere kötü rol model olmakta, zaten var olan ve en çok şikâyet ettiğimiz ahlaki yozlaşmaya neden olmaktadırlar. Konser etkinliklerinin yapılış şekli de bu dezenformasyona açıkça katkı sağlamaktadır. "dedi.

"Belediyelerin işi toplumu eğlendirmek değil insana hizmet etmektir"

Yıldırım, "Biz Bursa Peygamber Sevdalıları Derneği ve diğer İslami sivil toplum kuruluşları olarak belediyelerin bu konserlere harcadıkları paraları deprem bölgesine aktarmalarını veya topluma iş sahası açmalarını talep ediyoruz. İnsanımızın kendi değerlerine zıt olan bu etkinliklere ihtiyacı yoktur. İşe ve yatırıma ihtiyacı vardır. Belediyelerin işi toplumu eğlendirmek değil, insana hizmet etmektir. İlla sosyal etkinlik yapılacaksa insanların maddi ve manevi gelişmelerini önceleyen ve değerlerine ters düşmeyen düşünür ve yazarlara konferans verdirebilirler." diye konuştu. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55