,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C

Bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi

Bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi
Ülke genelinde etkili olan sağanak ve fırtına birçok ilde hayatı olumsuz etkiledi. Bazı il ve ilçelerde eğitime bir gün süreyle ara verildi.

İstanbul'da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile İlçesi'nde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi. İlçedeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de bugün idari izinli sayılacak.

Zonguldak Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, tüm resmi/özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarının bugün tatil edildiği bildirildi. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de izinli sayılacakları ifade edildi.

Bolu Valiliği de il genelinde tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de izinli sayılacağı belirtildi.

Düzce'nin Akçakoca ve Yığılca ilçelerinde de eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde ise Dikmen, Aksu, Kurtuluş Karadere, Sümbüllü, Kırktepe, Bakacak, Pazarcık, Eskibıçkı, Dede Düzü, Bıçkatik, Hicriye, Muradiye, Akçayır, Esentepe ve Harmantepe mahallelerinde taşımalı eğitime ara verildiği kaydedildi.

Bartın'ın Amasra ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. İlçedeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de bugün idari izinli sayılacak.

Karabük'ün Eflani ve Eskipazar ilçelerinde kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

Bingöl'ün Karlıova ve Yedisu ilçelerinde de olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildiği bildirildi. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de izinli sayılacakları ifade edildi.

Batman Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "İlimizde meydana gelen aşırı yağış nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim öğretime bir gün ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Sinop Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada ise "Kıyı kesimlerinde yaşanan fırtına ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezi ile Ayancık, Türkeli, Gerze ve Erfelek ilçeleri ve köylerinde tüm resmi ve özel okullarda, özel eğitim kurumlarında, halk eğitim kurslarında, özel öğretim kurslarında 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün ara verildi." denildi.

Sinop Üniversitesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Diyarbakır'da da etkili olan sağanak nedeniyle Bismil ve Kulp ilçelerinde eğitime bir gün ara verildiği belirtildi. (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55