,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 24 °C

Bayram hareketliliği yüzleri güldürüyor

Bayram hareketliliği yüzleri güldürüyor
Ülkenin geneli olduğu gibi Batman'da da bayramlık almak için çarşı-pazarı dolduran tüketilen, piyasaya sürülen hareketlilik katarak esnafın yüzü güldürdü.

Batman’da bayramlık almak için çoluk çocuk, genç yaşlı ve her kesimden çarşı-pazarı dolduran vatandaşlar bereketli bir hareketlilik yaşatıyor.

Ramazan Bayramına sayılı günler kalırken, ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşları ise bayram telaşı sardı. Oruçlu olmalarına rağmen Ramazan Bayramını güzel bir şekilde geçirebilmek için çarşı-pazarda alışveriş yapan vatandaşların sevinçleri yüzlerine yansıdı.

Çevre il, ilçe ve köylerden bayram alışverişi için Batman'a gelen vatandaşlar sayesinde şehir merkezinde yoğun bir hareketlilik yaşanıyor. Bu durum ise en çok müşteri bekleyen esnafı sevindiriyor. Özellikle çarşı merkezinde yaşanan alışveriş heyecanı gece saatlerine taşıyor.

İşlerinin açılmasıyla yüzleri gülen esnaf, Ramazan Bayramının bereketiyle geldiğini belirtiyor.

Ekrem Bilir

"İşler çok iyi"

Alışveriş hareketliliğine sevinen esnaf Ekrem Bilir, "İşler çok iyi. Elhamdülillah bir sıkıntı yok. Çalışıyoruz, müşterilerimiz geliyor. Bu sene çok iyi bir hareketlilik var. Ramazan çok güzel geçti. Kazasız belasız atlatırsak herhangi bir sıkıntımız yok çok şükür." dedi.

Abdülkadir Altsoy

"Çok yoğun ve coşkulu geçiyor"

İşlerinin açılmasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden esnaf Abdülkadir Altsoy, "Ramazan ayları bölgemizde çok yoğun ve coşkulu geçiyor. İnsanlarımız bayrama düşkün, bayram alışverişlerini yapıyor. Bu yılda bayram alışverişi iyi, güzel geçiyor. Diğer yıllara oranla satışlarımız biraz daha az ama hepimiz çok şükür memnunuz. Gayet güzel geçiyor." diye konuştu.

Orhan Bozkurt

"İnşallah yoğunluk devam eder"

İşlerindeki hareketliliğin kendilerini sevindirdiğini dile getiren Orhan Bozkurt, "Bayramın yaklaşmasıyla hareketlilik çok çükür başladı. Bayrama doğru hareketlilik daha çok oluyor. Elhamdülillah yoğunluk eski yıllara nazaran aynıdır, bir düşüş yok. Milletin alım gücü de fena değil, iyidir. Piyasadan, fiyatlardan memnunuz. Yoğunluk devam ediyor. İnşallah bayrama kadar bu yoğunluk devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Nurullah Yıldız

"Elhamdülillah çok iyi"

Esnaf Nurullah Yıldız ise şunları söyledi: "Ramazan Bayramı bereketiyle tüm esnafı cezbetti. Esnafın gözü bayramdadır. Biraz pahalılık var ama millet yine alışverişini yapıyor. Elhamdülillah çok iyi, işler biraz düzelmiş. İnşallah daha da düzelecektir."(İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55