Battalgazi Belediyesi’nden 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık programı
Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Çöşnük Kapalı Spor Salonu’nda farkındalık etkinliği düzenledi. Gerçekleştirilen programa özel gereksinimli bireylerin yanı sıra aileleri, Malatya protokolü ve siyasi temsilciler yoğun katılım gösterdi.
Battalgazi Belediye Başkanvekili İdris Boztaş, yaptığı konuşmada engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak adına belediye olarak titiz bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Engelli olmak bir tercih değil, kiminin doğuştan, kiminin ise sonradan yaşadığı olaylarla bu süreci yaşadığı bir gerçek. Bu yüzden bizler de birer engelli adayıyız. Belediye Başkanımız Bayram Taşkın’ın bu konuda duyarlılığı yüksek ve bu alanda yapılan tüm çalışmalarına destek veriyoruz. Engelsiz Yaşam Merkezimizin bu anlamlı günde hazırladığı programa emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Program kapsamında özel bireyler çeşitli gösteriler sahnelerken, tekerlekli sandalyeli sporcuların sergilediği basketbol maçı izleyicilerden büyük alkış aldı. Katılımcılar duygu dolu anlar yaşarken, özel bireyler unutulmaz bir gün geçirdi.


Kaynak:İLKHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.