,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 29 °C

Batmanlılar 'Filistin'e dua' nöbetini sürdürüyor

Batmanlılar 'Filistin'e dua' nöbetini sürdürüyor
Siyonist işgal rejiminin Gazze'deki katliamlarına tepki gösteren Batman halkı, düzenlenen programlarla Filistinli Müslümanlara yönelik dua desteğini sürdürüyor.

 

Batman Peygamber Sevdalıları, Kuran Nesli Platformu, Hak ve Özgürlükler Platformu, Mustazaflar Cemiyeti, Umut Kervanı, Sağlık ve Çevrecilik Derneği ile Eğitimciler Cemiyeti'nin "Filistin için dua nöbeti" devam ediyor.

İslami STK'lar'ın HAMAS'ın "Aksa Tufanı" operasyonlarına destek vermek ve işgal rejiminin Gazze saldırılarını protesto etmek için günlerdir başlattıkları "Filistin için dua nöbetine" bugünde devam edildi.

Bu kez Yıldız Camii'nde düzenlenen programa katılan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, kıldıkları yatsı namazının ardından HAMAS'a ve Gazze'de siyonist işgal rejiminin yoğun saldırıları altındaki Müslümanlara destek için Kur'an'ı Kerim okuyup dua etti.

Etkinliğe katılan sivil toplum kuruluşları adına açıklama yapan Mustazaflar Cemiyeti Batman Şube Başkanı Fevzi Aydın, Filistinli Müslümanlara destek programlarının devam edeceğini söyledi.

Fevzi Aydın

"Batman halkı olarak yarın Diyarbakır'daki mitinge akın edeceğiz"

Bir haftadır Gazze nöbetlerinin devam ettiğini ifade eden Aydın, "Filistinli kardeşlerimiz için yürüyüşler, konvoylar, dua programlarımız devam etmektedir. Yarın Diyarbakır'da Gazze'deki kardeşlerimiz için büyük bir miting düzenleniyor. İnşallah Batman halkı olarak hep birlikte oraya akın edeceğiz." dedi.

"En azından dualarımızla ve maddi yardımlarımızla kardeşlerimizin yanında olalım"

Filistinli Müslümanların çok zor durumda olduklarına vurgu yapan Aydın, "Elektrikleri, suları kesilmiş. Gece-gündüz başlarına bombalar yağmaktadır. Denizden, karadan, her yerden kardeşlerimiz büyük baskılar altındadırlar. Diyoruz ki en azından dualarımızla ve maddi yardımlarımızla kardeşlerimizin yanında olalım." diye konuştu.

"Etkinliklerimiz devam edecek"

"Eğer bugün dualarımız ve maddi yardımlarımızla kardeşlerimizin yanında olmazsak emin olun ki Allah'a hesap veremeyeceğiz" diyen Aydın, şöyle devam etti: "Kardeşlerimize yapılan bu zulümler karşısında herkes muhakkak elinden geleni yapması gerekir. Bundan dolayı halkın bu tür etkinliklere katılmalarını ve yardımlarını Gazze'deki kardeşlerine ulaştırmalarını istiyoruz. Etkinliklerimiz devam edecek. Kardeşlerimizin katılım göstermelerini istiyoruz." (İLKHA)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55