Batmanlı iş adamı 10 yetim aileye umut oldu

Batmanlı iş adamı 10 yetim aileye umut oldu
Batman'ın önde gelen iş adamlarından Mehmet Şah Taşkıran, sosyal sorumluluk kapsamında yürüttüğü proje ile 10 yetim ve dul aileye inek desteğinde bulundu.

Batman'da çok sayıda kişiye istihdam sağlayan ŞAH-MAR'ın Yönetim Kurulu Başkanı ve iş adamı Mehmet Şah Taşkıran, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

Taşkıran'ın on yıl önce başlattığı "ŞAH-MAR ihtiyaç sahibi ailelerin kalesidir" programı kapsamında Balpınar beldesinde maddi imkânı olmayan, dul ve yetimlerden oluşan 10 aileye inek hediye edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şah Taşkıran, yaptıkları çalışmaların yalnızca iş dünyasıyla sınırlı olmadığını belirterek, sosyal sorumluluk projeleri de yürüttüklerini söyledi.

Taşkıran, "ŞAH-MAR olarak kuruluşumuzdan bugüne ilke edindiğimiz hedeflerimiz var: Bölgede istihdam sağlamak, tarım ve hayvancılık alanında üretici olmak ve bu işleri yapmaya çalışanlara önayak olmak. Köylerde ekonomik durumu düşük yetim ve dul ailelere ekonomik anlamda yardımcı olmak, eğitime katkı sağlamak istiyoruz. Bu kapsamda 10 yetim ve dul aileye, birer inek desteğinde bulunduk." dedi.

İnek sahibi olan aileler, yapılan destekten dolayı mutluluklarını dile getirerek, Taşkıran'a teşekkürlerini iletti.

Batmanlı iş adamı 10 yetim aileye umut oldu

Batmanlı iş adamı 10 yetim aileye umut oldu

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.