,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 29 °C

Batmanlı Gençlerin Eylemi Dünya da Ses Getirdi!

Batmanlı Gençlerin Eylemi Dünya da Ses Getirdi!
HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları’nın organize ettiği israil markalarına yönelik protesto ve boykot çağrıları dünya gündemine girdi.

Batmanlı gençlerin gerçekleştirdiği işgal rejimi mallarını boykot etkinliği dünya gündemine girdi. HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları’nın organize ettiği İsrailli bir markaya yönelik protesto gösterisi, yaklaşık 1 milyon takipçisi bulunan ‘Kudüs Haber Ağı’ isimli sosyal medya hesabı tarafından alıntılandı.

Türkiye’de israil menşeli firmalara ve ürünlere yönelik yapılan protestoların bir örneği olarak sunulan Batman’daki etkinlik, “Basında çıkan haberler: Türkiye'nin Gazze'de sivillere ve çocuklara karşı işlediği suçların ardından işgal mallarını boykot etmeyi teşvik eden bir gösteri.” olarak servis edildi.

SES GETİREN EYLEM!

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları’na mensup bir grup genç, kentin en büyük AVM’si önünde bir protesto eylemi gerçekleştirdi.

“İçtiğin kahvenin içinde bebek kanı var, kahrolsun israil!’ yazılı pankartlarla Batman Park önünde stand açıp eylem yapan HÜDA PAR üyesi gençler, trafik ışıklarında israil mallarını boykot broşürleri dağıttı.

Stand ile halkı boykot konusunda bilinçlendirme amacıyla eylem yaptıklarını belirten Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir, "Siyonist rejime destek veren firmalar var. Biz de o firmaları ifşa ediyoruz. Bu firmalara paramızın gitmesini istemiyoruz. Bu konuda bilinçlendirme ve duyarlılık oluşturmak istiyoruz. Katillerin firmalarına ve katillere destek olmayalım. ‘Kahve bizden!’ sloganıyla stantlarımızda ücretsiz kahve ikramında bulunuyoruz. El ilanı ve görsellerle bilinç oluşturmaya çalışıyoruz. Bu firmalara verilen paralar, Filistin’deki kardeşlerimize bomba olarak yağıyor. Elimizden gelen gayret, boykotu halka yaymaktır.” Dedi.

huda-par-batman-genclik-kollari-isgal-urunlerini-boykot.jpg

huda-par-batman-genclik-kollari-isgal-urunlerini-boykot-001.jpg

huda-par-batman-genclik-kollari-isgal-urunlerini-boykot-002.jpg

huda-par-batman-genclik-kollari-isgal-urunlerini-boykot-003.jpg

huda-par-batman-genclik-kollari-isgal-urunlerini-boykot-004.jpg

huda-par-batman-genclik-kollari-isgal-urunlerini-boykot-005.jpg

تغطية صحفية: تظاهرة في تركيا للتشجيع على مقاطعة بضائع الاحتلال بعد جرائمه التي يرتكبها بحق المدنيين والأطفال في غزة. http://

Kaynak: HÜR24 Haber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55