,
  • BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 17 °C

Batmanlı çocuklar Gazze için yürüyecek

Batmanlı çocuklar Gazze için yürüyecek
Batmanlı çocuklar bu pazar günü, Gazze'de her gün vahşice katledilen çocuk kardeşleri için yürüyüş yapıp siyonist soykırımını lanetleyecek.

 

Batman İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından organize edilecek yürüyüş programının, 10 Aralık Pazar günü saat 14.00'da Dörtyol'da (Hasankeyf Oteli önü) başlayıp Gülistan Caddesi'nde yapılacak basın açıklamasının ardından son bulacağı belirtildi.

"Batmanlı Çocuklar Gazze İçin Yürüyor" temasıyla yapılacak yürüyüş hakkında Eğitim-Bir-Sen Batman Şube Başkanlığında bir basın açıklaması düzenlendi.

İslami Sivil Toplum Kuruluşları adına çocukların da katıldığı basın açıklamasını okuyan Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu Dönem Sözcüsü Abdurrahim Demirtaş, 15 yaş altı tüm çocukları düzenlenecek yürüyüşe katılım göstermeye davet etti.

7 Ekim'den bu yana Siyonist işgal rejiminin dünyanın gözü önünde insanlık suçlarını işlemeye devam ettiğini belirten Demirtaş, bu durumun vicdan sahibi tüm insanlara çok ağır geldiğini ifade etti.

"Çocuk kıyımlarını herkese haykıracağız"

Gazze'deki Müslümanların sesi olmaya çalıştıklarını vurgulayan Demirtaş, "Bu minvalde, 7 Ekim'den bu yana Batman İslami Sivil Toplum Kuruluşları olarak birçok etkinlik tertip ettik. Bu savaş sürdükçe de; zulüm karşısında zulmü kanıksamamak, zulme alışmamak, duyarsızlaşmamak, gündemi canlı tutmak ve zihinleri diri tutmak için etkinliklerimize devam edeceğiz. Bu etkinliklerimizden bir olacak olan 'Batmanlı Çocuklar Gazze İçin Yürüyor' etkinliği, tüm dünyanın dikkatini Gazze'ye çekmek, insan katliamlarını, çocuk kıyımlarını herkese haykırmak için çocuklarımızla gerçekleştireceğimiz bir etkinlik olacak." dedi.

"Selahaddin'in torunlarının bugün burada yarın Kudüs'te olabileceğini hatırlatacağız"

Düzenlenecek yürüyüş etkinliğine tüm Batmanlı çocukları davet ettiklerini belirten Demirtaş, şöyle devam etti:

"Etkinliğimiz aynı zamanda Dünya İnsan Hakları Günü olan 10 Aralık Pazar günü saat 14.00'da, çocukların Dörtyol ( Hasankeyf otel önü ) mevkiinden Gülistan Caddesine doğru yürüyüşle başlayacaktır. Gülistan Caddesinde çocukların yapacağı basın açıklaması ile program sona erecektir. Daha önceki yürüyüş ve etkinliklerimizde Bu etkinlik ile inşallah zulüm karşısında, Sultan Selahaddin’in torunlarının bugün burada yarın Kudüs'te olabileceğini hatırlatacağız. 15 yaşın altındaki tüm Batmanlı çocukları, belki de insanları ve yöneticileri harekete geçirmeye vesile olabilecek bu etkinliğe davet ediyoruz. Haydi Mezopotamya'nın çocukları Aksa'nın çocuklarının sesi olalım." (İLKHA)




batmanli-cocuklar-gazze-icin-yuruyor.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Hür 24 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 658 98 55